Panică la bord! Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce pilotului i s-a făcut rău

Un avion la bordul căruia se aflau 184 de pasageri, care a plecat din Timișoara, a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni.

25 mart. 2023, 17:44
Panică la bord! Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce pilotului i s-a făcut rău

Din fericire, aterizarea a fost făcută în siguranță, fără peripeții. Pilotului de 30 de ani i s-a făcut rău la manșa avionului, iar copilotul a efectuat aterizarea.

După aterizarea pe Aeroportul Otopeni, pilotul a primit îngrijiri medicale. Aceeași aeronavă e programată să decoleze din București spre Hurghada la ora locală 18:00, cu o întârziere de o oră.

Citește și Alertă cu bombă la bordul unui avion Tarom. Aeronava a aterizat de urgență la Istanbul

Boeingul 737-800NG TAROM, înmatriculat YR-BGK, care opera sâmbătă zborul charter RO7673 pe ruta Timișoara – Hurghada a aterizat pe aeroportul din București.

Piloții au luat decizia să se întoarcă spre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) cu puțin timp înainte de a intra în spațiul aerian turc.

Aeronava a plecat de pe aeroportul din Timișoara și se îndrepta către Egipt, dar când se afla deasupra Bulgariei, pilotul a intrat într-o stare de inconștiență și s-a decis aterizarea de urgență. Momentan nu se știe care e starea de sănătate a pilotului, dar la fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD.

Citește și Vacanțele ar putea să fie mai scumpe. Ryanair estimează scumpiri ale biletelor de avion de până la 15%