O femeie a fost ATACATĂ ÎN PLINĂ ZI de un adolescent. Băiatul a fost reţinut de poliţişti

Un adolescent de 15 ani, din Bârlad, a fost arestat preventiv, joi, după ce a lovit cu picioarele, în plină stradă, o femeie, pe care a vrut să o tâlhărească. Victima a fost salvată de două persoane care au reuşit să-l şi imobilizeze pe agresor. 

RomaniaTV.net
21 mart. 2013, 17:47
O femeie a fost ATACATĂ ÎN PLINĂ ZI de un adolescent. Băiatul a fost reţinut de poliţişti

Femeia de 59 de ani a fost atacată pe strada Petru Rareş, din municipiul Bârlad, în timp ce se ducea spre casă, adolescentul încercând să-i smulgă sacoşa din mână. Bârlădeanca a căzut pe trotuar, moment în care tânărul de 15 ani a început să o lovească cu picioarele, cu intenţia de o tâlhări.

„Victima a strigat după ajutor, iar în sprijinul acesteia au venit două persoane, rude cu femeia, care l-au imobilizat pe tânăr până la sosirea poliţiştilor. Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Bârlad pentru audieri, ulterior fiind reţinut pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat, joi, purtătorul ce cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Mediafax.

Prezentat de procurorul de caz în faţa instanţei, băiatul a primit din partea magistraţilor Judecătoriei Bârlad mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 14 zile, sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie.