O femeie a fost căutată timp de trei luni după ce a furat peste un milion de euro. În cele din urmă, a sunat la poliție pentru a se preda

În urmă cu trei luni, o femeie a furat peste un milion de euro de la angajatorul ei și a dispărut fără urmă. Într-un final, s-a predat poliției.

25 ian. 2023, 20:16
O femeie a fost căutată timp de trei luni după ce a furat peste un milion de euro. În cele din urmă, a sunat la poliție pentru a se preda
O femeie a dispărut fără urmă după ce a furat peste un milion de euro

Cu trei luni în urmă, o femeie din Stuttgart a furat de la angajatorul ei un milion de euro și a dispărut. După ce a fost căutată timp de două luni în care anchetatorii nu au reușit să afle nimic despre ea, s-a pus recompensă pentru prinderea ei. După o lună, poliția nu avea încă informații despre aceasta. Ea a decis să sune la poliție și să se predea.

Mirnesa, în vârstă de 42 de ani, a fost arestată luni seară pe aeroportul din Stuttgart.

„Ea a vrut să se predea, a contactat poliția printr-un avocat și a prezicat când va ajunge pe aeroportul din Stuttgart”, potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliției, relatează merkur.de.

Citește și: O femeie din Italia merge zilnic 1.600 de kilometri, pentru a ajunge la locul de muncă. Program spartan, din cauza sărăciei. Cât costă o chirie la Milano

În toată această perioadă femeia era în Muntenegru, iar în momentul arestării era foarte calmă.

„Luni seară (23 ianuarie 2023), polițiștii au arestat-o pe femeia de 42 de ani, căutată în baza unui mandat internațional de arestare, care este suspectată că ar fi sustras peste un miion de euro de la firma de transport valori la care era angajată”, se arată într-un comunicat al poliției din Stuttgart.

Marți, femeia a fost dusă în fața unui magistrat, care a pus în aplicare mandatul de arestare.

„Investigațiile privind locul unde se află banii sunt în desfășurare”, se mai precizează în comunicat.

Mirnesa lucra la o firmă de transport valori de mai mulți ani și manipula zilnic sume mari de bani. Furtul ar fi avut loc pe 14 octombrie și de atunci a dispărut fără urmă.

Citește și: O femeie din Brazilia a născut un bebeluş gigant, de 7,3 kilograme

Cazul a fost făcut public două luni mai târziu , atunci când poliția a anunțat semnalmentele ei și a stabilit o recompensă de 37.500 de euro pentru orice informație care ar putea duce la capturarea ei.

Cu câteva zile înainte de a se preda, a postat pe Tik Tok un videoclip de la volanul unei mașini.