O femeie a fost DESFIGURATĂ pentru o brăţară de aur. Vezi cum s-a răzbunat soţul pe tâlhar

O femeie a fost adusă în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce a fost agresată în plină stradă de un tânăr pentru a-i fura o brăţară din aur de la mână.

18 feb. 2014, 17:38
O femeie a fost DESFIGURATĂ pentru o brăţară de aur. Vezi cum s-a răzbunat soţul pe tâlhar

Coordonatorul UPU-SMURD din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon, Diana Cimpoeşu, a declarat presei că femeia a necesitat îngrijiri medicale de urgenţă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral şi cranio-facial, fractură de piramidă nazală şi multiple plăgi. De asemenea, femeia a rămas fără mai mulţi dinţi de pe arcada maxilarului.

Din cauza rănilor grave suferite la nivelul capului, după stabilizare femeia a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”.

Uluitor este că la câteva ore de la incident, la acelaşi spital a ajuns şi bărbatul care a tâlhărit femeia. El a fost recunoscut şi bătut de soţul femeii, după ce aceasta i-a făcut descrierea prin telefon. La spital, medicii au constatat că infractorul s-a ales cu o contuzie la mână.

Citeşte şi: Au trecut prin clipe de groază. Mai multe adolescente au fost BĂTUTE şi JEFUITE în plină stradă

Tâlharul a fost reţinut de poliţişti. Pe numele acestuia a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

„Din verificări a rezultat faptul că agresorul, prin folosirea de acte de violenţă, a deposedat o femeie de o brăţară din aur. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru tâlhărie”, a declarat agent Anca Vâjiac, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Ticăloşie extremă: A jefuit o femeie ce agoniza în urma unui accident rutier