O femeie a fost găsită moartă într-un lift blocat între două etaje, în Italia. Localnicii au sunat imediat la serviciile de urgență

O femeie în vârstă de 61 de ani din Italia a fost găsită fără viață în interiorul unui lift blocat între două etaje.

27 iul. 2023, 20:30
O femeie a fost găsită moartă într-un lift blocat între două etaje, în Italia. Localnicii au sunat imediat la serviciile de urgență
Femeie găsită fără viață în lift, în Italia

Locuitorii unui cartier din Palermo, regiunea Sicilia din Italia, au fost martorii unei scene terifiante într-un bloc de pe via Oreto. Francesca Marchione, o femeie în vârstă de 61 de ani, a fost găsită moartă într-un lift blocat între două etaje.

Autoritățile investighează circumstanțele în care s-a produs tragedia, neputând stabili dacă femeia a rămas blocată din cauza unei pene de curent sau a unui defect tehnic.

Citește și: O româncă din Italia a lovit în plin un medic, apoi l-a lăsat să moară. Ce a făcut femeia după ce a fugit de la locul accidentului

Descoperirea a fost făcută miercuri, 26 iulie, atunci când localnicii au sunat la serviciile de urgență și au anunțat că ascensorul din respectiva clădire nu funcționează de mai multe ore, potrivit Fanpage.

La fața locului au intervenit tehnicienii, însă, atunci când au deblocat liftul au descoperit în interior cadavrul femeii.

„După ce am fost alertați că ascensorul nu funcționează și că o persoană ar putea fi blocată în interior, am intervenit imediat. Din păcate, când am ajuns acolo, am găsit-o pe doamna Francesca Marchione fără viață în interiorul ascensorului”, a declarat un reprezentant al serviciului.

Citește și: Povestea tulburătoare a Petrei, ieșeanca plecată la muncă în Italia să facă rost de bani ca să-și opereze copilul: „M-am întors, sunt acasă lângă copii, dar nu mai am bani să le cumpăr nici mâncare, nici haine”

Echipajul medical nu a putut decât să declare decesul femeii. În momentul de față, investigațiile sunt în plină desfășurare, iar poliția încearcă să determine cauza exactă a decesului și motivele pentru care liftul a rămas blocat între etaje.