Educatoare înjunghiată într-o grădiniţă din Capitală. Femeia a murit în sala de operaţie FOTO

O educatoare a fost înjunghiată, vineri, într-o grădiniță din Sectorul 2 al Capitalei. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, dar a murit în timpul operaţiei. Atacatorul a fost prins de către poliţişti şi a fost dus la audieri.

RomaniaTV.net
26 ian. 2018, 10:51

Un nou caz șochează România: o educatoare a fost înjunghiată de fostul soţ într-o grădiniţă din Capitală. Ea a murit câteva ore mai târziu în sala de operaţie. Cei doi divorţaseră, iar femeia avea un ordin de restricţie pentru fostul soţ. Bărbatul a fost prins de oamenii legii când încerca să se sinucidă și este audiat la această oră. 

Potrivit unor surse judiciare, victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, Maius Cristian Botan, motiv pentru care ea obţinuse în instanţă, un ordin de restricţie pe numele său. Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor.

Citeşte şi: Educatoarea înjunghiată în grădiniţă de soţ, chinuită de acel monstru. A fost bătută cu o bâtă, poliţiştii l-au scos cu forţa din casă

Fostul soţ a înjunghiat-o pe femeia în vârstă de 38 de ani în cadrul grădiniţei din Capitală pe care o conduce. Aceasta a fost resuscitată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca, însă aceasta şi-a pierdut viaţa în timpul operaţiei.

Vezi si: Detalii cutremurătoare despre educatoarea ucisă în grădiniţă de soţ. O vecină povesteşte prin ce calvar trecea femeia

Potrivit ISU, prin apel 112, în jurul orei 12.20 a fost sesizată o agresiune asupra unei femei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, potrivit Poliţiei Capitalei.

Agresorul a fost prins şi dus la Secţia 8 Poliţie pentru audieri. Femeia obţinuse în noiembrie 2017 ordin de restricţie împotriva fostului soţ, potrivit România TV, pe o perioadă de şase luni.

Citeşte şi: Crimă pasională: Femeie ucisă la coafor de un subofiţer MAPN