O femeie a fost înjunghiată lângă un restaurant din Piatra-Neamţ

O femeie în vârstă de 34 de ani a fost înjunghiată lângă restaurantul Colibele Haiducilor din Piatra-Neamț. Un echipaj medical i-a acordat primul ajutor şi a transportat-o la spital. Agresorul a fost reținut de poliţişti, potrivit stiri-neamt.ro.

RomaniaTV.net
21 iun. 2018, 10:25
O femeie a fost înjunghiată lângă un restaurant din Piatra-Neamţ

Agresiunea a avut loc miercuri, în jurul orei 14:20, în părculețul de lângă restaurantul Colibele Haiducilor din Piatra-Neamț.

Agresorul, un bărbat de 47 de ani din Piatra-Neamț, și femeia înjunghiată, în vârstă de 34 de ani din Pângărați, au o relație de prietenie de prin anul 2016. Se întâlneau periodic în Piatra-Neamț. La fel s-a întâmplat şi miercuri, când au mers în fața restaurantului Colibele Haiducilor, unde s-au așezat pe o bancă. La un moment dat, discuțiile au degenerat, iar bărbatul a lovit-o cu pumnul în zona feței. Femeia a căzut, iar agresorul s-a urcat cu genunchii pe victimă și a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit în zona toracică.

După ce a înjunghiat-o pe femeie, bărbatul a fugit. Ulterior, el s-a predat unui echipaj de poliție pe care l-a întâlnit pe stradă, mai precizează sursa citată. Agresorul a fost reținut pentru tentativă de omor şi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Femeia înjunghiată a fost transportată la spital cu șoc hemoragic, plăgi înjunghiate hemitorace stâng prin agresiune.