O femeie a fost la un pas de moarte după ce un bolovan uriaș a spart pereții casei și a ajuns în dormitor

O femeie a scăpat ca prin minune după ce un bolovan desprins de pe un deal a spart pereții casei, a traversat sufrageria și a ajuns în dormitorul acesteia.

01 feb. 2023, 08:45
O femeie a fost la un pas de moarte după ce un bolovan uriaș a spart pereții casei și a ajuns în dormitor
Femeie la un pas de moarte, după ce un bolovan i-a pătruns în casă

Clipe de groază pentru o femeie din statul american Hawaii. Un bolovan uriaș cu înălțimea de aproape un metru jumătate a trecut cu viteză prin peretele exterior al casei și al sufrageriei și s-a oprit tocmai în dormitor.

Caroline Sasaki și familia ei locuiau aici de numai o săptămână, când sânca a lovit imobilul, potrivit The Sun. Femeia a fost la un pas de a fi lovită, iar momentul a fost surprins de o cameră de securitate din interior.

Citește și: Caz misterios în Hunedoara. Un bolovan a căzut peste o casă în care se afla o femeie cu doi copii. Nimeni nu ştie care e provenienţa pietrei VIDEO

Femeia de 65 de ani mergea prin casă în momentul în care bolovanul se izbește de zid și trece milimetric de ea.

Citește și: Atenție! Poți să primești amendă dacă nu ai curățat zăpada de pe trotuarul din fața casei sau din fața blocului

„Nu am vizionat videoclipul, dar ei au spus că dacă aș fi mai fi făcut un singur pas, probabil că n aș mai fi acum aici. Tot ce am auzit a fost bubuitura când sticla de la ușa glisantă s-a spart, așa că m-am dat înapoi. Altfel, cred că ar fi trecut chiar prin mine”, a povestit Caroline pentru un post de televiziune local.

Din fericire, în urma evenimentului au fost numai pagube materiale, nimeni fiind rănit.

Nu se știe motivul pentur care bolovanul s-a rostogolit, dar incidentul vine după câteva zile de ploi abundente. Inspectorii de la Departamentul de urbanism și autorizare au fost la fața locului pentru a evolua zona.