O femeie a leşinat şi a fost scoasă cu targa din sediul Primăriei Sectorului 1 VIDEO

Unei femei i s-a făcut rău, vineri, în Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, la faţa locului intervenind două echipaje SMURD.

10 iun. 2022, 15:17
O femeie a leşinat şi a fost scoasă cu targa din sediul Primăriei Sectorului 1 VIDEO

Apelul la 112 semnala faptul că, în sediul Primăriei Sectorului 1, o persoană este în stare de inconștiență și are nevoie de ajutor, conform reprezentanților ISU-SMURD București.

Femeii, care cel mai probabil este un contribuabil al Sectorului 1, i s-a făcut rău în jurul orei 14:00.

Aşa cum se poate observa dintr-o filmare făcută de corespondenţii publicaţiei Gândul, femeia este scoasă pe targă din sediul Primăriei şi este transportată la autospeciala SMURD pentru a fi dusă la spital.

Contactată de România TV, consiliera Primăriei Sectorului 1, Daniela Popa, a declarat:

Reporter: Ce s-a intamplat aoclo?

Daniela Popa: Este vorba de o doamna, un cetatean al sectorului 1, care a venit in consiliul local sa intrebe viceprimarul ce se intampla cu… Dumneaei, pentru ca domnul Oliver Păiuș are in subordine in atributii serviciul de urbanism. doamna a depus inca din 2020, suntem in iunie 2022 si inca nu i s-a rezolvat aceasta problema si a venit sa adreseze catvea intrebari.

Bineinteles, a intrebat-o de cate ori a fost in audienta la domnul viceprimar, a raspuns ca de 3 ori si daca a simtit anumite presiuni. Dansa a zis ca da, anumite amenintari. Se poate vedea pe inregistrarea sedintei de consiliu de astazi.

Domnul viceprimar ii spune ca sunt cateva probleme tehnice, doamna intreaba de ce nu mi-ati spus pana acum si astepta ca astazi sa se voteze. Intr-o pauza, un coleg, nu stiu cine era, i-a spus doamnei ca acestea nu vor fi votate in sedinta de astazi pentru ca le expira avizele si doamna bineinteles ca a facut o criza de enrvi pentru ca e o bataie de joc. A alunecat pe scari, noi am chemat imediat salvarea, a venit. Timp de vreo 45 de minute doamna nu a raspuns.

Avea niste spasme asa, nu raspunde la oxigen, la nimic. Cand a ajuns in salvare a incpeut sa vorbeasca si doar atat am inteles ca trebuie bagata urgent in operatie.

Reporter: Stiti cumva daca s-a lovit la cap?

Claudia Popa: S-a lovit la cap, vorbeau medicii de un AVC si de o hemoragie interna.

Reporter: A cazut pe scari?

Claudia Popa: A cazut pe scari, da, si s-a lovit la cap.

Reporter: Vreo reactie de la primarul Clotilde Armand?

Claudia Popa: Nu, nici nu a iesit din birou.

Citeşte şi: Protest la biserica ridicată ilegal pe un trotuar din Constanţa. Preoţii ameninţă că se vor încuia pe interior. ÎPS Teodosie: „Cei care dărâmă biserici mor în chinuri groaznice”. VIDEO