O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai. Încerca să coboare scaunul rulant în care se afla fiica ei de 12 ani

O femeie din Arad a murit călcată de tramvai. Vatmanul a închis ușile în momentul în care femeia de 55 de ani încerca să coboare scaunul rulant în care se afla fiica ei în vârstă de 12 ani. Femeia a ținut de scaunul fetei și a fost târâtă sub tramvai.

15 aug. 2023, 16:19
O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai. Încerca să coboare scaunul rulant în care se afla fiica ei de 12 ani

O femeie însoţită de fiica sa de 12 ani, cu handicap sever, care se afla în scaun rulant, a dorit să coboare din tramvai în staţia de la UTA, în Arad. Femeia a reuşit să coboare prima și în momentul în care dădea jos și scaunul rulant ușile tramvaiului, prnzând scaunul. Vatmanul nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să plece din stație și a pus tramvaiul în mișcare. Speriată, femeia a ținut de scaunul rulant să nu cadă și a fost târâtă sub tramvai.

Citește și: Femeie lovită de tramvai în Capitală! Victima a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni

Mijlocul de transport a oprit doar după ce călătorii au dat alarma. Tot aceştia au sunat la 112 anunţând că o femeie este căzută sub tramvai.

La scena șocantă a asistat neputincioasă și fiica femeii. Mama fetiței de 12 ani a fost transportată la spital în stare gravă, dar după câteva ore a murit.

Citește și: Bătaie în Sectorul 5 al Capitalei! O vatmaniță a luat la bătaie o șoferiță care ar fi oprit mașina la stop, chiar pe linia de tramvai

Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Vatmanul, un bărbat de 31 de ani, care lucra de 7 ani la compania de transport, a recunoscut că nu a verificat oglinzile ca să vadă dacă poate pleca.

Vatmanul s-a ales cu doar penal, inițial pentru vătămare corporală din culpă, iar apoi încadrarea faptei s-a schimbat în ucidere din culpă. La fel de tragic este faptul că fetița de 12 ani a asistat neputincioasă cum mama, singurul ei sprijin, a fost mutilată de mastodontul de pe șine.