O femeie a murit după ce a zburat prin parbrizul unei maşini ca apoi să fie strivită de aceasta FOTO

Tragedie la Gilău, unde o femeie a murit, iar un bărbat și un copil au fost grav răniți după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un podeţ. Detaliile accidentului sunt şocante.

RomaniaTV.net
03 mai 2015, 13:23
O femeie a murit după ce a zburat prin parbrizul unei maşini ca apoi să fie strivită de aceasta FOTO

Şoferul mașinii, un bărbat din Egipt, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina într-un podeț. Autoturismul s-a răsturnat de câteva ori, iar femeia a zburat prin parbrizul maşinii, ca apoi să fie strivită de vehiculul care s-a mai deplasat câţiva zeci de metri în urma impactului, potrivit City News.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Germania: Un autocar românesc s-a răsturnat. 11 oameni au fost răniţi VIDEO

Din nefericire, femeia nu a mai putut fi salvată de echipajele care au ajuns la locul accidentului, fiind practic decapitată și s-a declarat decesul acesteia. De asemenea, o fetiță alături de șofer au fost răniți grav și transportați de urgență la spital.

 

„Un cetățean egiptean, care conducea o mașină spre Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe contrasens și a lovit un podeț. În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat, pasagera din dreapta a decedat, iar conducătorul auto și o minoră au fost răniți. Femeia care a murit are 38 de ani și este din județul Mureș„, a declarat Simona Vîrci, putrătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Citeşte şi ACCIDENT RUTIER CUMPLIT. Un şofer a murit după ce s-a aplecat să ia un pachet de ţigări VIDEO