O femeie a murit după ce butelia i-a explodat în bucătărie

O femeie a murit joi în urma exploziei unei butelii! Soţul a încercat să o scoată din bucataria cuprinsă de flăcări, dar nu a mai putut face nimic pentru ea. Mai mult, bărbatul a suferit arsuri pe mâini şi faţă.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 06:18
O femeie a murit după ce butelia i-a explodat în bucătărie

Explozia a avut loc în comuna Tinosu din Prahova. Femeie in varsta de 60 de ani era singură în casă când butelia a sărit în aer. Vecinii spun că explozia a fost foarte puternică, iar flăcările au fost mai mari decât casa.

Soţul femeii se afla în curte şi a încercat să o salveze, dar în zadar. El s-a ales cu câteva arsuri.

„Am auzit bubuind şi pe ea ţipând, m-am repezit să o scot, nu am mai putut mi-a venit flacăra în ochi. Nu am mai putut singur, dacă mai era cineva, deja era terminată cred că toată flacăra aia pe ea a prins-o când a bubit”, a declarat soţul femeii.

„În urma exploziei au fost două victime. Una din păcate decedată, iar soţul acesteia de 67 de ani a suferit arsuri de gradul II la nivelul feţei şi a mâinilor”, a precizat Mirela Colcigeanu, asistentă.

În ajutorul bărbtului au sărit imediat vecinii. Cel care a reuşit să o scoată pe femeie din casă a avut şi el nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au intervenit cu doua autospeciale si au reusit sa stinga incendiul după 15 minute.

„Cauza probabilă sunt acumulările de gaz ca urmare a unor defecţiui la instalaţia de gaz. Se pare că avea pe aragaz mâncare în pregătire. E posibil să fi dat peste şi gazele să se scurgă”, a precizat Valeriu Stoica, de la ISU Prahova.

Pompierii au descoperit in grădină alte patru butelii, trei omologate şi una improvizată chiar de soţul victimei.