O femeie a MURIT pe un stadion de baseball dintr-un motiv ABSURD. Vezi ce i-a rămas blocat în GÂT

O profesoară de 28 de ani din America a murit în timpul unui meci de baseball, după ce s-a sufocat cu mâncare. Femeia şi-a comandat un hot dog care i-a fost fatal, după ce s-a înecat cu acesta, cu doar câteva minute înainte de începerea meciului.

09 mai 2013, 20:31

Maureen Oleskiewicz, o profesoară din Chicago, se afla împreună cu fratele ei, Martin, la un meci de baseball al echipe Chicago Cubs, când bărbatul a suferit un accident fatal, cu doar câteva minute înainte de începerea partidei, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Ce conţine de fapt un hot dog? Lista care te-ar putea determina să nu-l mai mănânci

Întreaga echipă plânge moartea suporterei care s-a înecat cu un hot dog, în cursul zilei de sâmbătă, sufocându-se. Mai mult, echipa pe care femeia o susţinea a pierdut partida în faţa adversarilor de la Cincinnati Reds cu scorul de 7-4.

Citeşte şi A murit după ce s-a înecat cu supă

„Stăteau şi mâncau prânzul uitându-se la teren când am văzut-o că a căzut la podea. Fratele ei nici nu a realizat că ea era în suferinţă”, a povestit mama victimei. Femeia a fost dusă la spital, dar a fost prea târziu. Ea a murit două zile mai târziu, după ce a fost susţinută în viaţă doar de aparate. Creierul şi inima au fost prea afectat după ce a stat prea mult timp fără aer.