O femeie a născut în curtea şcolii. Momentul naşterii a fost surprins în imagini de un martor

O femeie din Vaslui a născut în curtea şcolii. Momentul nasterii a fost surprins în imagini de un martor, care le-a şi publicat pe o retea de socializare.

RomaniaTV.net
28 sept. 2017, 06:47

O vasluiancă a născut într-un loc cu totul si cu totul inedit. Aflată în trecere prin comuna Corni-Albesti, acesteia i-a venit sorocul, luni după-amiază, chiar în curtea şcolii din localitate. Văzând că bebeluşul se grăbeşte să vină pe lume, femeia care o însotea a sunat imediat la ambulantă si, în câteva minute, cadrele medicale au sosit la faţa locului.

Cum deja nasterea se declanşase, femeia a fost ajutată să nască în curtea şcolii. Norocul a fost de partea acesteia, pentru că totul s-a petrecut repede si fără a întâmpina probleme.

Potrivit vremeanoua.ro, cadrele medicale au moşit nou-născutul, i-au asigurat primele îngrijiri medicale, iar apoi l-au transportat, alături de mama acestuia, la Spitalul Judeţean din Vaslui, pentru a se asigura că totul este în regulă cu ei. Amândoi sunt bine, sănătosi si urmează să fie externati cât de curând.

Momentul naşterii a fost surprins în imagini de un martor si publicate pe o retea de socializare. Oamenii au felicitat-o pe mămicã si i-au urat multă sănătate si fericire celui mic. Femeia nu este la prima naştere, mai are acasă doi copii de care e tare mândră.

Vezi si: Gabriela Cristea, prima fotografie cu fetiţa. Iată ce nume au ales pentru micuţă