O femeie a născut într-o galerie de artă

O americancă în vârstă de 36 de ani, Marni Kotak, a dat naştere unui băiat, primul său copil, în faţa unei audienţe, într-o galerie de artă din Brooklyn.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 17:08
O femeie a născut într-o galerie de artă

O americancă în vârstă de 36 de ani, Marni Kotak, a dat naştere unui băiat, primul său copil, într-o galerie de artă din Brooklyn, în faţa vizitatorilor, potrivit MEDIAFAX.

Băiatul este perfect sănătos, după cum informează NBC New York. Femeia anunţase în prealabil că are de gând să dea viaţă primului său copil în public şi pentru a realiza acest lucru s-a mutat în galeria Microscope din Brooklyn. Nu se ştie cu exactitate câte persoane au asistat la naşterea femeii, dar Marni Kotak i-a avertizat pe cei dornici să vadă show-ul denumit „Naşterea lui Baby X” că acesta poate avea loc în orice moment.

Ea a mărturisit, înaintea evenimentului, motivul pentru care a decis să facă acest lucru: „Sper că oamenii îşi vor da seama că viaţa este cea mai profundă operă de artă şi că, de aceea, a da naştere, cea mai puternică exprimare a vieţii, reprezintă cea mai înaltă formă de artă”, a declarat Kotak pentru New York Post.

Marni Kotak se consideră artist fiindcă realizează materiale multimedia care înfăţişează episoade ale vieţii sale, pe care apoi le publică pe site-ul personal. În afară de naşterea primului său copil, ea a prezentat propria sa naştere, prima experienţă sexuală, căsătoria cu soţul său, Jason Robert Bell, şi chiar înmormântarea bunicii sale drept opere de artă.