O femeie a omorât o girafă şi s-a pozat cu inima ei: „Cadoul „perfect” de Valentine’s Day”

O femeie a vrut să facă un cadou inedit soţului de Valentine’s Day, a omorât o girafă şi s-a pozat cu inima ei. Tânăra se confruntă acum cu reacții furioase după ce a postat imaginea pe rețelele de socializare.

24 feb. 2021, 17:47
O femeie a omorât o girafă şi s-a pozat cu inima ei: „Cadoul „perfect” de Valentine’s Day”
O femeie a vrut să facă un cadou inedit soţului de Valentine’s Day

O femeie a omorât o girafă şi s-a pozat cu inima ei. Merelize van der Merwe, în vârstă de 32 de ani a descris organul ca fiind cadoul „perfect” de Valentine’s Day, relatează NY Post. „Minunatul” ei soț (așa cum l-a descris chiar ea) a cheltuit peste 2.000 de dolari pentru ca visul ei să devină realitate.

Citeşte şi: Trei girafe au murit electrocutate din cauza stâlpilor de tensiune prea scunzi

V-ați întrebat vreodată cât de mare este inima unei girafe?”, a scris pe Facebook Merelize van der Merwe, care intenționează să folosească pielea girafei pe post de covor.

O femeie a omorât o girafă şi s-a pozat cu inima ei

O femeie a omorât o girafă şi s-a pozat cu inima ei

Merelize a ucis până acum aproximativ 500 de animale, inclusiv lei, leoparzi și elefanți. Mai mult de atât, susține că „a dat de muncă la 11 persoane în acea zi” și că animalul a generat „o mulțime de carne pentru localnici”.

Nu am pic de respect pentru ei – îi numesc mafia. Minunatul meu soț Gerhardt știa că acesta este visul meu. Am fost ca un copil timp de două săptămâni, numărând zilele. Am fost foarte emoționată.

Dacă vânătoarea este interzisă, animalele vor deveni inutile și vor dispărea. Vânătoarea a contribuit la readucerea multor specii din pragul dispariției. Singurii oameni care protejează aceste animale sunt vânători de trofee”, a adăugat ea.

O femeie a omorât o girafă şi s-a pozat cu inima ei

Ea a fost asaltată pe Facebook cu mesaje, iar unii hackeri au încercat să îi spargă conturile personale, dar asta nu a descurajat-o. S-au pornit inclusiv câteva petiții împotriva ei, dar Merelize van der Merwe își susține în continuare poziția, scrie Aleph News.

So please tell me who are the criminals here?

Someone who legally hunts a giraffe bull who is dying of old age or…

Publicată de Merelize van der Merwe pe Joi, 18 februarie 2021


loading...