O femeie a petrecut 11 ani împletindu-i soţului haine făcute din propriul păr FOTO

Xiang Renxian, o profesoară ieşită la pensie, în vârstă de 60 de ani, din Chongqing, China, şi-a petrecut ultimii 11 ani împletind o haină și o pălărie din propriul păr pentru soțul ei. Ea a început să colecteze firele de păr care îi cădeau în mod natural de la vârsta de 34 de ani.

RomaniaTV.net
30 ian. 2014, 18:16

„Când eram tânără eram mereu admirată pentru părul meu lung minunat şi când am crescut mai mare mi-am dat seama că, la fel ca şi aspectul meu, părul meu şi-a pierdut luciul”, a explicat Xiang Renxian. „Mulți oameni îmi invidiau părul lung, negru, lucios, așa că am vrut să-l păstrez„, a mai spus Xiang, potrivit OddityCenter.

Pentru o lungă perioadă de timp, Xiang doar colecta părul ei, dar nu avea nici o idee ce să facă cu el. În 2003 ea a decis să țeasă îmbrăcăminte.

„Am vrut să găsesc o modalitate să-l păstrez și mi-a venit ideea să-l folosesc pentru a crea ceva pentru soţul meu. A fost nevoie de un timp pentru a perfecţiona tehnica, şi când am împlinit 49 de ani am început să lucrez la acest proiect”, a mai povestit Xiang.

Citeşte şi Cel mai tare domino pe care l-ai văzut vreodată. Ce au făcut doi nebuni cu 25.000 de piese VIDEO

Haina a fost primul proiect al femeii, pentru care a folosit 15 fire de păr ca un singur fir de lână standard. Ea a început în 2003 și a reușit să termine până în 2008. Mai târziu, ea a început țeasă o pălărie pe care a finalizat-o în 2011.

Când ţinuta a fost completă, ea a simțit că haina are nevoie de un pic de finisaj. Ea a decis, astfel, să-şi coasă numele și data finalizării „proiectului” în alb. Ea a trebuit să aștepte până la sfârșitul anului trecut pentru a colecta suficient păr gri pentru semnătura ei.

„În 11 ani, am numărat toate firele de păr pe care le-am colectat și utilizat pentru haină, așa că știu că am folosit 116.058, iar haina cântăreşte 382.3g”, a spus ea.

Citeşte şi GAFĂ VESTIMENTARĂ: O cântăreaţa celebră a ieşit pe stradă îmbrăcată ca o găină FOTO