O femeie a plătit 3 MILIOANE de dolari pentru uciderea soţului ei

O femeie acuzată că a angajat un asasin contra sumei de 3 milioane de dolari pentru a-i ucide soţul, un canadian bogat, pe insula Puerto Rico din Caraibe, a fost arestată duminică în Spania.

RomaniaTV.net
01 iul. 2013, 09:28
O femeie a plătit 3 MILIOANE de dolari pentru uciderea soţului ei

O femeie a fost căutată timp de 5 ani de poliţie, a informat Biroul Federal de Investigaţii (FBI), citat de Associated Press.

Purtătorul de cuvânt al FBI din Puerto Rico, Moises Quinones, a declarat că Aurea Vazquez Rijos a fost arestată de poliţia spaniolă pe un aeroport din Madrid. Suspecta din Puerto Rico a fost reţinută în momentul când a coborât dintr-un avion. Femeia venea din Italia, unde a trăit ani de zile şi a născut gemeni în urma relaţiei cu un alt bărbat.

Un tribunal din SUA a acuzat-o pe Vazquez în 2008 că i-a oferit unui bărbat suma de 3 milioane de dolari pentru a-i ucide soţul, un investitor imobiliar pe nume Adam Anhang. Ea a respins acuzaţiile, însă a refuzat să coopereze cu anchetatorii şi a fugit din Puerto Rico în Italia.

Abe Anhang, tatăl victimei, a declarat, duminică, că autorităţile l-au informat că sora lui Vazquez şi fostul ei soţ au fost, de asemenea, acuzaţi şi arestaţi în Puerto Rico, în legătură cu uciderea fiului său în 2005.

Adam Anhang, în vârstă de 32 de ani, a fost bătut şi înjunghiat mortal într-un cartier foarte frecventat de turişti din capitala Puerto Rico, San Juan, în septembrie 2005 în timp ce se plimba cu soţia lui. El a fost ucis la ieşirea dintr-un  restaurant pe care Anhang i-l cumpărase soţiei şi unde cei doi discutaseră despre divorţul lor în curs. Vazquez a suferit leziuni minore în urma atacului.