O femeie a rămas blocată într-o gură de aerisire a unui bloc după ce a vrut să salveze o pisică. Pompierii au spart peretele ca să o scoată

Pompierii au spart luni peretele unui bloc din Sectorul 5 al Capitalei pentru a scoate o femeie care rămăsese blocată într-o gură de aerisire. Femeia se băgase acolo pentru a salva o pisică şi n-a mai putut iesi.

27 dec. 2021, 13:36
O femeie a rămas blocată într-o gură de aerisire a unui bloc după ce a vrut să salveze o pisică. Pompierii au spart peretele ca să o scoată

O femeie a rămas blocată într-o gură de aerisire a unui bloc din Sectorul 5 al Capitalei. S-a întâmplat noaptea trecută. Femeia a vrut să salveze o pisică care intrase acolo printr-o gură de aerisire, dar pentru că spaţiul era îngust a rămas blocată şi nu a mai putut ieși.

Oamenii din bloc, care spun că aceasta s-ar afla acolo de la ora 03:00, au cerut ajutorul pompierilor la numărul de urgenţă 112.

Citeşte şi: MAI trimite pompierii să verifice românii carantinaţi. Poliţiştii au refuzat să facă controalele

Iniţial, salvatorii au încercat să o scoată pe femeie după ce i-au uns hainele cu ulei pentru a o face mai alunecoasă.

Citeşte şi: Greșeala majoră pe care o fac mulți șoferi din România. Îți poate strica mașina! Nu mai face asta niciodată

Pentru că nu au reuşit în acest fel, pompierii au spart o parte din peretele de la subsolul blocului pentru a lărgi gura de aerisire, potrivit Digi 24.