Descoperire halucinantă în pereţii unei case! Ce a găsit o femeie în zidurile locuinţei în momentul în care a decis să o renoveze

O femeie din Berlin a decis să își renoveze casa la trei ani după decesul soțului său, însă în momentul în care pereţii din dormitor au fost sparţi, aceasta a avut parte de o surpriză colosală.

07 feb. 2023, 17:09

Descoperire halucinantă în pereţii unei case! Soţul ei ascunsese în pereţii dormitorului mai multe arme: pistoale de alarmă, puşti, un pistol-mitralieră şi alte pistoale, precum şi o bazooka, potrivit spiegel.de

Descoperire halucinantă în pereţii unei case: un adevărat arsenal militar

După ce a făcut descoperirea şocantă, femeia a alertat Poliţia, iar oamenii legii a confiscat întreg arsenalul, care urmează să fie distrus.

Potrivit poliţiei, armele fuseseră depozitate de soţul ei în spatele unui zid. Femeia a declarat că nu era la curent cu existenţa ascunzătorii.

Arsenal militar, descoperit în peretele unei case din Bistrița

Un caz similar a avut loc şi la noi în ţară, mai exact la Bistriţa. Echipajul pirotehnic al ISU Bistriţa-Năsăud a intervenit, la începutul lunii decembrie 2022, în localitatea Mintiu, pentru asanarea unor elemente de muniţie găsite în peretele unei case aflate în curs de demolare.

Citeste si Descoperire înfricoșătoare! De necrezut ce a găsit proprietarul unui magazin când s-a dus să citească gazele: „A fost puțin șocant”

La faţa locului, pirotehnicienii au descoperit 10 grenade ofensive, 18 cartuşe şi trei arme. Muniţia asanată a fost distrusă pe un teren din apropierea locului descoperirii acesteia, a informat ISU Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

Pentru prevenirea accidentelor în cazul descoperirii de muniţie neexplodată, pirotehnicienii recomandă cetăţenilor să respecte mai multe reguli şi măsuri de siguranţă, între acestea fiind anunţarea de urgenţă a organele competente prin apelarea numărului unic de urgenţă 112, muniţia descoperită să nu fie atinsă, lovită sau introdusă în foc şi să nu se arunce la fier vechi sau predată la societăţile colectoare muniţiile descoperite. De asemenea, se recomandă ca muniţiile neexplodate să nu fie introduse în clădiri, încăperi sau locuinţe şi totodată focoasele sau elementele componente să nu fie demontate.

Citeste si Descoperire halucinantă! Cercetătorii susțin că Bruce Lee a murit pentru că a băut prea multă apă