O femeie a sunat la poliţie pentru a cere ajutor să care lucrurile pe care le fura dintr-o casă

O femeie a sunat la poliție pentru a primi ajutor să care lucrurile dintr-o casă pe care o jefuia cu partenerul său. Inițial polițiștilor nu le-a fost clar, dar apoi ea a povestit totul.

06 ian. 2023, 09:42
O femeie a sunat la poliţie pentru a cere ajutor să care lucrurile pe care le fura dintr-o casă

Polițiștii din Florida au povestit că, în momentul în care a fost primit apelul, nimeni nu vorbea, aşa că au plecat spre locul de unde se sunase la numărul de urgenţă.

La fața locului, ei au crezut că locuința era goală, dar apoi au descoperit o ușă glisantă descuiată și au intrat, conform Fox 13 News, citat de Stirileprotv.

În interior au găsit un bărbat și o femeie, identificați ca fiind Martin Gonzalez-Garcia, în vârstă de 23 de ani, și Ashializ Roldan-Oscasio, în vârstă de 22 de ani. Pe Gonzalez-Garcia l-au recunoscut ca fiind suspect într-un alt de furt produs în aceeași zi. Cei doi au spus că au intrat în casă că le era frig și nu aveau unde să stea.

Apoi, tânărul a spus că, de fapt, voiau să vândă bunurile pentru a face rost de bani, dar că este conștient de faptul că a greșit.
Dar în timpul interogatoriului lui Ashializ Roldan-Oscasio, femeia le-a spus polițiștilor că ea a sunat la 911 pentru a primi ajutor să care bunurile.

De asemenea, ei intenționau să ajungă la aeroport pentru a petrece weekendul în New York.

„Polițiști i-au ajutat cu bunurile lor și i-au dus cu mașina, dar nu a fost până la aeroport… a fost la Polk Pokey”, a spus biroul șerifului într-o postare pe Facebook . „Și sunt bineveniți să stea acolo tot weekendul. Oricum, Polk Pokey este mult mai bun decât New York”, se mai arată în postare.

Citeşte şi: Un nou măcel în SUA. Un bărbat şi-a ucis cei cinci copii, soţia şi soacra, apoi s-a sinucis