O femeie al cărui logodnic a murit cu o zi înainte de nuntă a primit un cadou dincolo de mormânt FOTO

Tânăra urma să se căsătorească cu cel mai bun prieten al ei, dar acesta a murit înainte cu o zi de nuntă. La două luni după tragicul eveniment, femeia a primit un cadou neașteptat.

31 mai 2018, 08:44

Danielle Cumberworth, 27 de ani, a suferit cumplit atunci când logodnicul ei, Ashley Grant-Smith, a murit, anul trecut, din cauza unei forme de cancer cu o zi înainte de nunta lor, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Imagini XXX, trimise din greşeală. Voia să se laude cu inelul de logodnă, dar a făcut-o de oaie

După două luni de când bărbatul murise, Danielle a primit o notificare a unui colet pierdut. Ea s-a dus la poștă pentru a vedea despre ce este vorba și a primit pachetul, potrivit The Sun.

„Am deschis coletul în mașină, în timp ce stăteam în parcare, și înăuntru era un inel de logodnă din partea lui Ashley. A fost o surpriză uimitoare. Nu am plâns, am râs. Nu mi-a spus nimic despre asta. Este un inel frumos, din aur alb cu diamante”, a povestit Danielle pentru Leicester Mercury.

„Inelul a ajuns la mine cu întârziere pentru că i-a făcut un design propriu. O să-l prețuiesc pentru totdeauna împreună cu verighetele noastre pe care nu am apucat să le folosim”, mai spune tânăra.

Danielle se afla la Oficiul Registrului din Leicester pentru a semna actele necesare pentru căsătorie atunci când Ashley a murit după o bătălie de doi ani cu o formă incurabilă de cancer.