O femeie care a câștigat premiul cel mare la loto și-a trimis surorile la medicul estetician. A cheltuit peste 11.000 de euro pe operațiile estetice

După ce a câștigat marele premiu la loto, o femeie le-a făcut surorilor sale o surpriză și le-a trimis pe mâna medicului estetician. Femeia a cheltuit peste 11.000 de euro pentru implanturile mamare ale surorilor sale mai mari.

11 mart. 2023, 18:31
O femeie care a câștigat premiul cel mare la loto și-a trimis surorile la medicul estetician. A cheltuit peste 11.000 de euro pe operațiile estetice
O femeie care a câștigat premiul cel mare la loto și-a trimis surorile la medicul estetician

O femeie care a câștigat premiul cel mare la loto și-a trimis surorile la medicul estetician. Cea care a dat lovitura la loto se numește Sarah Cockings și a câștigat mare premiu în urmă cu 18 ani, pe vremea când avea vârsta de 21 de ani și era studentă la Universitatea Northumbria, în Marea Britanie.

Citește și O fată de 18 ani a dat lovitura. A jucat pentru prima dată la Loto și a câștigat marele premiu. Ce va face cu banii

O femeie care a câștigat premiul cel mare la loto și-a trimis surorile la medicul estetician

Acum, după mulți ani de la evenimentul care i-a schimbat complet viața, Sarah mărturisește că după ce a câștigat premiul cel mare la loto, rezultatul nu a fost deloc cel pe care și-l imagina.

După ce a pus mâna pe marele premiu, femeia a folosit o parte din bani pentru a le oferi surorilor sale mai mari, de 36 de ani, respectiv 46 de ani, două operații estetice cadou.

Mai mult, britanica  le-a cumpărat părinților săi o casă, dar și două mașini.

Însă, în toți acești ani, banii nu i-au adus fericirea femeii care are acum 41 de ani.

Britanica povestește că la doar un an de la câștigul uriaș, ea și soțul ei, Roy, s-au despărțit și pune divorțul pe seama acestei schimbări majore care a avut loc odată cu intrarea în viața lor a acestor bani de la loto.

„Cred că amândoi ne-am lăsat duși de agitația din jurul câștigului la loterie. Acum că lucrurile s-au liniștit și viața a revenit la normal, ne-am dat seama că nu ne mai iubim unul pe celălalt”, a declarat Sarah Cockings, conform DailyStar. 

Blestemul norocoşilor de la Loto!

Anoop este un simplu șofer din Kerala, un stat din sudul Indiei. Acesta a câstigat la Loteria Națională 250 de milioane de rupii (echivalentul a 3,06 milioane de dolari americani) la începutul lunii septembrie.

După o săptămână de la marele câștig, bărbatul a postat um mesaj video pe internet prin care le cere persoanelor necunoscute să nu mai apeleze la el pentru ajutor financiar.

„Mi-aș dori să nu fi câștigat. Poate că al treilea premiu ca valoare ar fi fost mai bun”, spune el. Din cauza celor care îi vizitează casa, Anoop a spus că se gândește serios să își ia familia și să se mute în altă locuință, pentru că situația a devenit de-a dreptul copleșitoare.

După câștigarea jackpotului, Anoop a apărut pe primele pagini ale ziarelor naționale din India, fiind cel mai mare premiu oferit vreodată de Loteria din Kerala, conform știridiaspora.ro.

Șoferul cumpărase biletul de loterie cu o zi înainte de a pleca spre Malaezia pentru un loc de muncă, cu bani împrumutați din pușculița fiului său.

După ce cazul lui a fost mediatizat, familia acestuia s-a bucurat de foarte multă atenție, care în timp a devenit agasantă.

„Am fost foarte bucuros când am câștigat. Erau mulți oameni și camere video în fața casei noastre și eram cu toții foarte bucuroși”, a mai spus acesta în mesajul video.

„Acum nu mai pot să ies din casă, nu pot să ies nicăieri. Copilul meu este bolnav și nu pot să-l duc la doctor. Tot ce pot să le spun tuturor este că nu am primit încă nici un ban. Nimeni nu pare să înțeleagă problema mea, ori de câte ori le-aș spune acest lucru”.

Anoop va primi după reținerea taxelor guvernamentale suma de 150 de milioane de rupii. El și familia lui s-au mutat acum în locuința unor rude pentru a scăpa de toată atenția primită. Bărbatului îi va fi oferit de către guvernul statului Kerala un program de pregătire în domeniul managementului financiar pentru a îl ajuta să folosească banii așa cum trebuie.

Citește și S-a câştigat marele premiu de 3,9 milioane de euro la Loto 6 din 49. Cât a costat biletul şi în ce oraş a fost jucat