O femeie care a mers să-şi recupereze soţul de la păcănele, întâmpinată cu o ploaie de lovituri de scaun. VIDEO

O femeie din Anina, Caraș-Severin, a mers într-o sală de jocuri de noroc pentru a-şi recupera soţul care nu se mai dădea dus de-acolo. Bărbatul, nervos că a fost deranjat, a luat-o la bătaie cu scaunul pe care l-a găsit la îndemână. Aceeaşi soartă au mai avut-o câţiva dintre cei prezenţi în sală care au încercat să-l potolească pe bărbatul recalcitrant.

15 mart. 2021, 13:15
O femeie care a mers să-şi recupereze soţul de la păcănele, întâmpinată cu o ploaie de lovituri de scaun. VIDEO
Femeie bătută cu scaunul la păcănele. Sursa FOTO: capturi Vocea Timişului

Femeie bătută cu scaunul la păcănele. Agresiunea s-a petrecut sub privirile înspăimântate ale celorlalţi jucători prezenţi în sală. Bărbatul a devenit recalcitrant în momentul în care soţia a intrat pe uşa sălii cu gândul de a-l lua acasă. Femeia a scăpat de ploaia de lovituri cu scaunul abia când la faţa locului a ajuns primul agent de poliţie, potrivit Vocea Timişului.

Femeie bătută cu scaunul la păcănele

Pe filmare se observă cum nimeni din interiorul sălii nu poartă mască de protecţie, deși se află într-un spațiu public închis, în care purtarea măştii este obligatorie. Mai mult, rRespectiva sală de jocuri este situată la nici 50 m de casa primarului.

Citeste si Femeie bătută cu nuiaua de copiii de 8 şi 11 ani. Fiica cea mare a filmat totul

Agresorul este cunoscut ca scandalagiu în orașul Anina. Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru acuzaţiile de  scandal în loc public și agresiune.

Citeste si Apel disperat al unui copil la 112. Băiatul de 7 ani cerea să-i fie salvată mama bătută de tatăl său

Caz şocant în Baia Mare. O femeie a fost bătută de soţ, apoi acesta a trecut intenţionat cu maşina peste picioarele ei!

Un alt caz şocant, de violenţă casnică, a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie, în Baia Mare. O femeie a trecut prin coşmarul vieţii ei, după ce soţul ei a bătut-o fără milă, iar mai apoi a trecut cu autoturismul prorpiu, intenţionat, peste picioarele victimei.

Omul nu era la prima acţiune de acest fel. Acesta îi aplica frecvent tratamente violente soţiei lui. În luna noiembrie, acesta a bătut-o pe femeia cu care locuia, aplicându-i mai multe lovituri în zona pieptului.

Două luni mai târziu, acesta a trecut intenționat cu roțile autoturismului marca Skoda peste picioarele în timp ce se afla în garajul locuinței comune.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul K.C., la data de 04 noiembrie 2020, în timp ce se afla în locuința comună situată în municipiul Baia Mare a exercitat acte de violență asupra soției sale, persoana vătămată K.O., lovind-o în zona pieptului.

Comportamentul agresiv al inculpatului față de soția sa a continuat, acesta, în cursul nopții de 11 ianuarie 2021, în timp ce se afla în garajul locuinței comune a trecut intenționat cu roțile autoturismului marca Skoda peste picioarele persoanei vătămată K.O., soția sa, care se afla în fața autoturismului, cauzându-i leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 95-100 de zile de îngrijiri medicale.

La data de 27 ianuarie 2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureș„, se arată într-un comunicat al autorităţilor.