O femeie dată dispărută în urmă cu 20 de ani, găsită după ce a mers să-şi facă buletin

O femeie dată dispărută din 1991, când avea cinci ani, a fost găsită după ce s-a prezentat la sediul Biroului de Evidenţă a Populaţiei din Frunzăreşti şi a solicitat eliberarea unei cărţi de identitate, informează miercuri Poliţia Capitalei.

RomaniaTV.net
02 nov. 2011, 14:36
O femeie dată dispărută în urmă cu 20 de ani, găsită după ce a mers să-şi facă buletin

La începutul anului 2011, poliţiştii de la Postul de Poliţie Fundeni Frunzăreşti, din judeţul Călăraşi, i-au contactat pe cei de la Serviciul Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 3 şi i-au informat că o femeie de 25 de ani s-a prezentat la Biroul de Evidenţă a Populaţiei şi a solicitat eliberarea unei cărţi de identitate pe un nume identic cu cel din baza de date a persoanelor date dispărute, potrivit Mediafax.

„Având în vedere că de la data dispariţiei şi până la data depistării a trecut o perioadă foarte mare, a fost necesară concluzia unor specialişti, fiind recoltate probe biologice de la persoana depistată şi de la părinţii biologici, concluziile specialiştilor criminalişti din cadrul I.G.P.R. – Institutul Naţional de Criminalistică fiind: „99,99995% dintre indivizii de sex masculin din populaţia caucaziană nu pot fi tatăl persoanei dispărute, în afara lui P. Costel”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.