La 105 ani, este cea mai bătrână utilizatoare de Facebook din lume

Maria Colunia Seguar-Metzgar, o americancă din Albuquerque, pretinde că este cel mai în vârstă membru al reţelei de socializare Facebook. Deşi nu a primit încă oficial acest titlu, ea va face demersuri în acest sens. Centenara mai spune că are deja 85 de prieteni online, cu care comunică regulat.

RomaniaTV.net
27 oct. 2012, 10:58

Maria Colunia Seguar-Metzgar s-a născut în 1907, în vremuri când nu existau Internet, computere, telefoane celulare sau televizoare, dar odată cu Internetul şi reţelele de socializare, a ţinut să fie în pas cu lumea modernă. A învăţat tainele Internetului şi pe cele ale comunicării prin reţelele de socializare şi, în ciuda vârstei sale foarte înaintate, stră-străbunica se poate lăuda acum cu 85 de prieteni virtuali.

Femeia poate fi cel mai bătrân utilizator de Facebook din lume. De curând a împlinit 105 ani, ocazie cu care s-a gândit să îşi revendice titlul, scrie Daily Mail. Familia a asigurat-o că o va ajuta în demersurile pe care urmează să le facă.

La aniversarea care a avut loc săptămâna trecută, unul dintre membrii familiei ei i-a scris pe Facebook următorul mesaj: „La Mulţi Ani, Bunico! Te iubesc şi sper că aniversarea ta de 105 ani va fi fantastică! Suntem atât de norocoşi că te avem printre noi!”…

Unul dintre nepoţii ei, Anthony Segura, în vârstă de 60 de ani, a povestit postului de televiziune ABC cât de mult s-a străduit să o înscrie în reţeaua de socializare, pentru că femeia nu era primită în rubrica datelor de naştere, din cauza anului în care venise pe lume, 1907. Până la urmă, Anthony a apelat la un truc şi a făcut-o mai „tânără” cu 3 ani, trecându-i vârsta de 101 ani, când ea avea, de fapt, 104.

Maria Colunia i-ar putea lua titlul de cel mai bătrân utilizator de Facebook unei ale bunicuţe care navighează pe reţeaua de socializare, Florence Detlor, în vârstă de 101 ani. Cu acest titlu a fost onorată vara trecută de către directorul executiv Mark Zuckerberg.