O femeie de 29 de ani şi-a mărit sânii cu donaţiile pentru tratamentul copilului ei bolnav: „Şi-a cumpărat şi maşină”

O femeie de 29 de ani din Marea Britanie ar fi folosit donațiile destinate îngrijirii copilului ei bolnav, să-și mărească sânii.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 12:06
O femeie de 29 de ani şi-a mărit sânii cu donaţiile pentru tratamentul copilului ei bolnav: „Şi-a cumpărat şi maşină”

Ea a fost arestată, după ce ar fi cheltuit banii donați de vecinii ei, transmite Daily Star.

Potrivit autorităților, dintr-o sumă totală de aproape 11.000 de euro, doar aproximativ 5000 de euro au fost folosiți pentru tratamentul copilului. „Este amuzant cum și-a mărit sânii, și-a cumpărat o mașină, deși anul trecut de-abia avea câțiva bani”, a comentat o cunoștință a femeii.

În urma bănuielilor, vecinii s-au dus la locuința femeii pentru a-i cere explicații.

Îi băteau în ușă și în geamuri, cerându-i să iasă afară. A fost o idee bună că a venit și poliția, pentru că altfel s-ar fi lăsat cu sânge”, a povestit un vecin.

După incident, femeia a fost arestată.

Carantină de 14 zile pentru românii care pleacă în Marea Britanie

Marea Britanie impune intrarea în carantină pentru 14 zile a tuturor persoanelor care vine din străinătate. Măsura vizează toate persoanele care ajung în Regat pe cale aeriană, terestră sau maritimă, fie că este vorba de rezidenți sau nu.

Începând de astăzi, 8 iunie, pasagerii ce urmează să călătorească în Marea Britanie vor fi nevoiți să completeze un formular, în situația instituirii carantinei obligatorii pentru toate persoanele venite din afara granițelor.

Formularul poate fi găsit accesând link-ul: https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk