O femeie de 31 de ani a murit în timpul unei operaţii de mărire a feselor. Iubitul ei este distrus: „Tot ce mi-am dorit a fost să…”

O femeie în vârstă de 31 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a murit după ce și-a făcut o operație estetică, pentru a deveni mai sexi. Melissa Kerr, a murit în timpul unei intervenții numită „lifting brazilian de fese” (mărirea feselor cu grăsime proprie)la un spital privat din Istanbul, Turcia.

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 08:43
O femeie de 31 de ani a murit în timpul unei operaţii de mărire a feselor. Iubitul ei este distrus: „Tot ce mi-am dorit a fost să…”

Melissa Kerr avea trei copii și urma să se căsătorească cu partenerul ei, dar nu a mai reușit să își îndeplinească acest vis deoarece a murit la sfârșitul anului trecut în timpul operației estetice. Potrivit medicilor legiști, bucăți de țesut adipos s-au desprins în timpul operației și i-au blocat o arteră din plămâni, precum și un vas de sânge. Melissa, care lucra la un centru de sănătate psihică, a cheltuit 3.150 de lire sterline pentru intervenția estetică ce i-a adus moartea, scrie bzi.ro.

Logodnicul ei a publicat un mesaj cutremurător, de Ziua îndrăgostiților, în acest an: „Tot ce mi-am dorit a fost să fim împreună, să îți pun inelul de logonă pe deget și să te văd cum organizezi nunta, alături de mama și sora ta. Voi continua să te iubesc din toată inima până la ultima suflare”.

Bărbatul a precizat că „va pune ineluld e logondă alături de ea, ca să îl aibă pentru totdeauna”.

Melissa Kerr nu este prima victimă a acestei proceduri. În august 2018, o altă femeie, Leah Cambridge (29 ani), a murit din aceeași cauză, la un spital din Izmir. Acum, medicul Kevin McLoughlin cere interzicerea acestor proceduri în Marea Britanie. Mai mult, el a precizat că Melissei nu i s-au prezentat toate riscurile pe care le implicau această operație estetică.