O femeie de 38 de ani a făcut dragoste cu prietenul fiicei ei. A fost dată de gol de un detaliu penibil

O femeie casatorita din Saugus, Massachusetts, Statele Unite, este judecata de tribunalul din localitate pentru viol, dupa ce s-a descoperit ca a intretinut relatii sexuale cu prietenul fiicei sale, care avea doar de 15 ani.

13 iun. 2015, 12:20
O femeie de 38 de ani a făcut dragoste cu prietenul fiicei ei. A fost dată de gol de un detaliu penibil

Cazul a ajuns in atentia politiei dupa ce un prieten al baiatului a semnalat politiei faptul ca femeia ii trimitea tanarului poze selfie cu ea nud pe telefon. Heather Salines, in varsta de 38 de ani, a inceput aventura in luna martie a acestui an. Femeia a profitat de faptul ca baiatul isi pierduse mama la o varsta frageda si era foarte usor de manipulat.

Citeşte şi SEX ÎN TOALETE PUBLICE. „Intră câte un bărbat şi o femeie şi stau câte o jumătate de oră. Ce poate să facă!”

Se pare ca totul a inceput pe data de 17 martie, in masina femeii, aflata intr-o parcare. Cum tanarul se intalnea si cu fiica sa, ea a decis ca intalnirile sa aiba loc la un hotel, intr-un cadru in care cei doi sa nu poata fi intrerupti.

Cel care a demascat relatia celor doi amorezi a fost un prieten al baiatului, care a vazut foarte multe selfie-uri nud trimise de Heather pe telefonul tanarului. Femeia risca intre 10 si 60 de ani de inchisoare pentru ce a facut, juriul urmand in perioada imediat urmatoare sa stabileasca exact de ce se face vinovata.

Citeşte şi POVESTEA CUTREMURĂTOARE a unei vedete: „Sunt nascută dintr-un viol”