Femeie, acuzată că a întreținut relații sexuale cu doi minori în vârstă de 13 ani. Agresoarea a făcut un copil cu unul dintre ei

O femeie de 39 de ani, din Marea Britanie, a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu doi băieți în vârstă de 13, iar cu unul dintre ei a făcut chiar și un copil.

09 iun. 2021, 20:56
Femeie, acuzată că a întreținut relații sexuale cu doi minori în vârstă de 13 ani. Agresoarea a făcut un copil cu unul dintre ei

O femeie, pe nume Sarah Campbell, de 39 de ani, din Marea Britanie, a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu doi băieți minori, cu vârste între 13 și 15 ani, în perioada 2016-2018. Femeia este acuzată de 15 infracțiuni sexuale cu minori, însă ea le-a negat pe toate. Femeia a apărut la un tribunal din Liverpool, unde și-a susținut nevinovăția sub pretextul că ar fi crezut că cei doi băieți ar fi avut peste 16 ani, fapt care judecătorilor li s-a părut absurd.

Campbell se confruntă cu nouă capete de acuzare pentru relații sexuale cu primul dintre minori, când acesta avea 13 ani, în perioada 2016-2018.  Întâlnirile erotice dintre femeie și băiat ar fi avut loc în patul ei și pe terenul de golf. O altă acuzație care i se aduce lui Campbell este aceea că, în timpul petrecut cu minorul ar fi rămas însărcinată.

Femeia acuzată de sex cu minori se află în libertate

Sarah Campbell are de-a face cu șase capete de acuzare pentru întreținerea de acte sexuale cu cel de-al doilea minor, pe când băiatul avea tot 13 ani în perioada 2017-2017. Patru dintre întâlnirile dintre cei doi ar fi inclus raport sexual.

Procurorul care se ocupă de cazul lui Campbell a declarat că procesul va dura aproximativ 5 zile, iar acuzata este în libertate, pe cauțiune, și nu are voie să contacteze pe niciunul dintre minori. Procesul este programat să înceapă la data de 9 mai 2022, conform Mirror.