O femeie de 44 de ani, triplă tragedie. Soţul, soacra şi cumnatul i-au murit după ce au fost infectaţi cu Covid-19

O femeie de 44 de ani a avut parte de o triplă pierdere, după ce soţul, soacra, dar şi cumnatul ei au murit din cauza coronavirusului, potrivit The Sun.

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 17:06
O femeie de 44 de ani, triplă tragedie. Soţul, soacra şi cumnatul i-au murit după ce au fost infectaţi cu Covid-19

Soțul lui Claire Lewis, Dean, în vârstă de 44 de ani, a murit acasă, în Treorchy din Rhondda, South Wales, după ce s-a luptat cu boala. Acesta s-a stins din viaţă la o zi după ce îşi pierduse mama.

Gladys, în vârstă de 74 de ani, şi-a dat ultima suflare la spitalul Roxal Glamorgan din Llantrisant. Pe 2 noiembrie, familia a primit o nouă lovitură devastatoare. Fratele lui Dean, Darren, în vârstă de 42 de ani, a murit la terapie intensivă, fiind infectat cu COVID-19.

Ca familie, suntem extrem de recunoscători față de fiecare persoană care ne-a oferit ajutor în vreun fel și față de cei care au trimis sute de mesaje de condoleanțe”, a declarat Claire.

Un coșmar, este de neînțeles ce s-a întâmplat. Știind însă cât de mult a contribuit familia aceasta în strângeri de fonduri de-a lungul anilor era evident corect să ne reunim şi să oferim sprijin”, a declarat aceasta.