O femeie de 55 ani a paralizat după ce s-a infectat cu coronavirus

O femeie de 55 de ani din Cambridge, mamă a patru copii, a rămas complet paralizată de la gât în jos după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Boala i-a afectat creierul, iar Ayesha Hussein nu mai poate vorbi, nu se mai poate mișca și nici auzi. Mai mult, medicii îi dau slabe şanse să mai poată respira vreodată singură.

06 apr. 2021, 16:40
O femeie de 55 ani a paralizat după ce s-a infectat cu coronavirus

Coşmarul femeii de 55 de ani din Cambridge, Anglia, a început în urmă cu trei luni şi jumătate, scrie dailymail.co.uk. După ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, femeia a paralizat de la gât în jos. Familia este disperată în condiţiile în care medicii îi dau slabe şanse să-şi revină. Doctorii spun că nu va mai putea merge sau respira singură după COVID-19.

În prezent, femeia este internată în spital, dar una dintre fiicele sale, Mina, a declarat presei că speră şi-şi poată duce fiica acasă în curând.

„Tot ceea ce vrem este ca mama să revină. Medicii spun că va rămâne invalidă, dar pentru noi nu contează în ce stare va fi”, a spus Mina.

Citeşte şi: Nu mai există grupă de sânge nu mai e vulnerabilă la formele grave de COVID. Ce spun datele celui mai recent studiu!

Măsurile luate de ţările europene pentru a opri creşterea numărului de infectări cu Covid. Cât de dure sunt restricţiile din România

În majoritatea ţărilor din UE numărul noilor infectări cu coronavirus este în creştere, iar măsurile luate de guverne sunt diferite, unele state pregătindu-se deja de relaxare în următoarele luni.

Citeşte şi: Bill Gates, despre mutaţiile Covid. Cum putem pune STOP pandemiei: „Am petrecut mult timp discutând cu colegii”

Marea Britanie: Şapte persoane au murit din cauza cheagurilor de sânge apărute după vaccinarea cu AstraZeneca

Marea Britanie anunţă decese după vaccinarea cu AstraZeneca. Şapte persoane care au fost vaccinate cu serul de la AstraZeneca au murit din cauza cheagurilor de sânge, dintr-un număr de 30 de cazuri identificate, a anunţat, sâmbătă, Agenţia britanică de reglementare a medicamentelor.

Conform AFP,  Agenţia din Marea Britanie a precizat că a primit, începând cu 24 martie, rapoarte despre 22 de cazuri de tromboză venoasă cerebrală şi alte opt cazuri de tromboză asociate cu lipsa de trombocite, dintr-un total de 18,1 milioane de doze administrate.