O femeie de 56 de ani a născut copilul propriului ei fiu: „Totul a mers perfect și ne simțim binecuvântați”

Nancy Hauck, o americancă în vârstă de 56 de ani, a născut-o pe propria sa nepoată, chiar în această săptămână.

08 nov. 2022, 11:03
O femeie de 56 de ani a născut copilul propriului ei fiu: „Totul a mers perfect și ne simțim binecuvântați”

Femeia din St. George, Utah, a devenit mamă surogat pentru fiul ei, Jeff Hauck, de 32 de ani și soția lui, Cambria, în vârstă de 30 de ani, care nu mai poate avea copii, după ce a suferit o histerectomie, potrivit Daily Mail.

Cuplul a ales să recurgă la un tratament de fertilizare în vitro timp de șase ani, înainte de a le avea pe gemenele Vere și Ayva, care acum au 3 ani.

Apoi, Cambria a născut a doua oară, pe gemenii Diseal și Luka, care au 11 luni, însă nașterea a fost una complicată, iar aceasta a fost nevoită să facă histerectomie.

Citește și: O româncă a născut pe o autostradă din Italia. Care este starea de sănătate a femeii și a gemenilor săi

Nancy Hauck s-a gândit că cel mai bine este ca ea să le fie mamă surogat, iar săptămâna aceasta a dat naștere nepoatei ei, Hannah.

„Totul a decurs perfect și ne simțim atât de binecuvântați să o avem în familia noastră”, a declarat femeia.

După un travaliu de nouă ore, despre care Nancy a spus că a fost „o experiență remarcabilă și spirituală”, aceasta a precizat că simte „o oarecare tristețe din cauza separării”.

„Chiar dacă știu că bebelusul va merge la fiul meu, știu că va exista un pic din acel sentiment de gol”, a adăugat Nancy.

Citește și: Luna în care te-ai născut ascunde niște secrete. Nu toate sunt măgulitoare!

Femeia are de gând să își ia o perioadă liberă de la serviiu și să relateze experiența într-o carte. Tratamentul hormonal a început în ianuarie 2022 și s-a injectat zilnic, timp de 12 săptămâni, ajutată de soțul ei și de tatăl fiului ei. În februarie, Nancy a transferat un embrion fertilizat creat de Cambria și Jeff prin FIV, aceasta rămânând însărcinată cu nepoata ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cambria Hauck (@cambriairene)