Luna in care te-ai nascut ascunde niste secrete. Nu toate sunt magulitoare!

Utilizarea lunii nasterii pentru a "decodifica" anumite trasaturi ale personalitatii umane este o metoda care se foloseste inca din antichitate.

18 sept. 2022, 13:57
Luna in care te-ai nascut ascunde niste secrete. Nu toate sunt magulitoare!

Metoda cu care afli secrete ale personalitatii se bazeaza pe numerologie si statistica si poate spune adevaruri nestiute.

Citeste in continuare pentru a afla ce secrete ascunde luna in care te-ai nascut. Esti pregatit sa le afli?

Luna nasterii IANUARIE
Daca luna in care te-ai nascut este ianuarie, afla ca te-ai nascut ca sa fii lider. Esti o persoana analitica si independenta, inteligenta si creativa. Combinatia perfecta pentru a sta in fata multimii si a aduna adepti. La toate acestea se adauga si o carisma pe care oamenii nu o pot ignora.

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022. Mihai Voropchievici anunţă pentru cine aduce noroc Wunjo
Desi esti o persoana destul de tacuta, te poti enerva sau entuziasma foarte repede. Lumea din jurul tau este vesela si nu te concentrezi pe punctele slabe ale oamenilor. Desi esti rezistent la boli, racesti repede. Esti foarte precaut cu banii si analizezi mult inainte sa cheltui ceva.

Trasaturi:
Seriozitate
Discretie
Motivatie
Atentie
Sociabilitate
Incapatanare

Luna nasterii FEBRUARIE
Daca luna in care te-ai nascut este februarie, afla ca principala ta caracteristica este empatia. Esti insa si orientat catre succes. Din pacate, daca nu ajungi acolo unde iti doresti, din diverse motive, devii negativist si ai tendinte depresive. Ai si o inima mare si poti fi un parinte excelent.

Trasaturi:
Realist
Inteligent
Sexy
Atractiv
Temperamental
Timid
Umil
Tacut
Cinstit
Loial

Luna nasterii MARTIE
Daca luna in care te-ai nascut este martie, afla ca esti o persoana foarte norocoasa. Te afli de multe ori la locul potrivit, in momentul potrivit. Ai noroc la bani, dar ii poti pierde la fel de rapid. In dragoste, ai tendinta de a calca stramb daca nu consideri ca persoana de langa tine este sufletul pereche. Insa, odata ce ti-ai intalnit jumatatea, esti fildel pana la moarte.

Bărbații din aceste patru semne ale zodiacului condamnă femeile la suferinţă. Cerinţele lor sunt incredibile, exasperându-şi partenerele
De multe ori se spune despre tine ca traiesti cu capul in nori, ca visezi la pace si tranchilitate. Insa acesta este felul tau de a evada. Iti place sa calatoresti. Principalul defect este ca te enervezi foarte repede si esti razbunator.

Trasaturi:
Atractiv
Sexy
Rezervat
Timid
Secretos
Cinstit
Sensibil
Generos
Intelegator

Luna nasterii APRILIE
Daca luna in care te-ai nascut este aprilie, afla ca esti un lider innascut. Esti incapatanat, ai o atitudine de superioritate, esti inteligent si creativ. O combinatie excelenta care iti asigura succesul in viata, dar si oamenii de care ai nevoie ca sa-ti fie bine.

Atentie, insa, sa nu fii prea autoritar, caci s-ar putea sa ii sperii pe unii dintre ei. Esti o persoana generoasa, iubitoare, curajoasa. Esti setat pe rezolvarea problemelor, de aceea multa lume vine sa-ti ceara sfatul.

Trasaturi:
Activ
Dinamic
Hotarat
Sensibil

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.