O femeie de 84 de ani, cea mai bătrână persoană dată în urmărire generală în România

O femeie de 84 de ani din Caraş-Severin este cea mai bătrână persoană dată în urmărire generală în România. Pe numele ei a fost emis un mandat de arestare pentru trafic de droguri.

05 dec. 2022, 11:04
O femeie de 84 de ani, cea mai bătrână persoană dată în urmărire generală în România

Elena Mladin este cea mai bătrână femeie dată în urmărire generală în România. Ea este născută în februarie 1938 la Măneciu, judeţul Prahova, dar ultima adresa cunoscută la care figura este în comuna Toplet, din Caraș-Severin.

Femeia este dată în urmărire pentru mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce în 2016 a fost condamnată de Tribunalul Mehedinți pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor, potrivit observatorulph.ro.

Elena Mladin a fost acuzată de trafic de droguri, fiind condamnată la patru ani de închisoare cu executare.

Poliţiştii au prins-o având asupra ei 1,665 kg de canabis. Drogurile ar fi trebuit să ajungă la nepotul femeii, care era în închisoare la acea vreme. Elena Mladin a încercat să ascundă drogurile în mâncarea pe care urma să i-o ducă acestuia, în puşcărie.

Citeşte şi: Descinderi la clanul Duduienilor. Vizat este liderul acestora Ciprian, fratele lui Emi Pian. Graţian Duduianu: „Dacă trecem pe roşu, vin la noi mascaţii! Au percheziţionat casa, maşina şi nu au găsit nimic”

La Curtea de Apel Craiova, Elena Mladin a obținut înjumătățirea pedepsei, iar în luna decembrie 2019 ar fi trebuit să ajungă după gratii, însă nu a mai fost de găsit.

Citeşte şi: Matteo Politi, condamnat la 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare

Deocamdată nu se ştie dacă femeie mai este sau nu în viaţă. Ultimul domiciliu descoperit la citarea instanței ar fi în Campbelltown, un oraș din Australia.