O femeie din Alba a fost bătută de soţ pentru că nu a gătit mâncarea pe gustul acestuia

O femeie din Alba Iulia a fost bătută de soţ după ce bărbatul i-a reproşat că nu a gătit pe gustul său, iar ea i-a replicat că nu este altceva decât un "moş pretenţios", scrie Agerpres. 

RomaniaTV.net
30 iun. 2014, 11:14
O femeie din Alba a fost bătută de soţ pentru că nu a gătit mâncarea pe gustul acestuia

Bărbatul în vârstă de 64 de ani s-a arătat nemulţumit că mâncarea nu este suficient de bună, reproşându-i acest lucru soţiei sale, mai tânără cu 12 ani decât el. Drept urmare, între cei doi a izbucnit un conflict spontan care a degenerat în momentul în care femeia i-a replicat soţului că nu este altceva decât un „moş pretenţios”. Pentru calificativul acordat, ea a fost lovită de mai multe ori cu pumnii în zona capului şi spatelui şi a fost ameninţată şi cu alte violenţe. Victima a solicitat, prin 112, sprijinul jandarmilor care au intervenit de urgenţă şi au scăpat-o de furia soţului.

Acesta riscă să fie cercetat penal, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, respectiv ameninţare, urmând ca Poliţia să continue cercetările în acest caz, a menţionat purtătorul de cuvânt al IJJ Alba, maior Cosmin Jurcoveţ.