O femeie din Alba a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului, după o explozie în locuinţa sa

O femeie din localitatea Sânmiclăuş, judeţul Alba, a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală, după o explozie în locuinţa sa, provocată, cel mai probabil, de la o acumulare de gaze. Femeia a fost transportată la Spitalul din Cluj-Napoca, dar va fi transferată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

08 aug. 2019, 08:03
O femeie din Alba a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului, după o explozie în locuinţa sa

Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenţie Blaj a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane care a suferit arsuri pe aprox 40-50% din corp, în urma unei explozii în locuinţa proprie, scrie news.ro.

Citeşte şi Muncitor rănit în cadrul unei explozii la Combinatul de Oţel din Târgovişte, transferat la un spital din Belgia

„Persoana rănită este o femeie în vârstă de 79 de ani, iar intervenţia a avut loc în comuna Şona, localitatea Sânmiclăuş. Persoana rănită a fost transportată la Spitalul din Cluj urmând să fie transferată, pe cale aeriană, la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a transmis ISU Alba.

Sursa citată a precizat că incidentul s-a produs, cel mai probabil, de la o acumulare de gaze în interiorul locuinţei.

Echipaje de intervenţie de la firma de furnizare a gazului, dar şi pompieri şi poliţişti încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs explozia.