O femeie din Arad a fost strivită de un TIR şi târâtă zeci de metri VIDEO

Sfârşit tragic pentru o femeie din Arad. Aceasta fost prinsă sub roţile unui TIR şi târâtă mai bine de 100 de metri. Şoferul a spus că victima era întinsă pe şosea şi nu a putut să o evite. Nu se ştie dacă femeia era în viaţă atunci când autotrenul a trecut peste ea.

RomaniaTV.net
18 apr. 2013, 05:45
O femeie din Arad a fost strivită de un TIR şi târâtă zeci de metri VIDEO

„Era culcată pe şosea, stătea întinsă acolo şi nu am mai reuşit să o evit. Stătea dreaptă pe şosea”, a declarat şoferul TIR-ului, informează România TV.

Femeia de 42 de ani se întorsese de curând din Germania, unde stătea împreună cu fiul său. A mers să-şi viziteze nişte vecini, dar nu s-a mai întors.

„Detaşamentul de pompieri Arad a fost solicitat la 112 să intervenim la scoaterea unei persoane aflate sub roata din dreapta a unui TIR. Persoana era strivită. A trebuit să folosim scule din dotare pentru ridicarea cabinei”, a declarat un reprezentant ISU Arad.

„Femeia a fost găsită decedată. Avea multiple leziuni de strivire ale membrelor inferioare, superioare, bazin, torace, leziuni incompatibile cu viaţa”, a spus medicul SMURD.

Din cauza accidentului, circulaţia în dreptul localităţii Zimand Cuz a fost blocată zeci de minute.