„Monstrul din Caracal” s-a pocăit. Gheorghe Dincă a primit botezul penticostal chiar în penitenciar

După ce Tribunalul Olt l-a condamnat la 30 de ani de închisoare, în luna septembrie a anului trecut, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, crimă, profanare de cadavre, Gheorghe Dincă a decis să-şi întoarcă faţa către Dumnezeu. În acest sens, a luat legătura cu o biserică penticostală, ai căror reprezentaţi s-au deplasat la penitenciarul în care se află Dincă, unde, de altfel, a primit şi botezul.

24 feb. 2023, 17:31

„Monstrul din Caracal” s-a pocăit și a primit noul botez în Penitenciarului de Maximă Siguranță Craiova, acolo unde este închis pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

„Monstrul din Caracal” s-a pocăit. A primit botezul chiar în penitenciar

„Un lucru greu de crezut, dar nu imposibil pentru Dumnezeu! Deși el ne-a cerut botezul în apă cu peste 6 luni în urmă, noi am tot ezitat, fiindcă doream să fim siguri că ceea ce facem este real și după voia Domnului.Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului.Citeste si Mama Luizei Melencu i-a pus gând rău lui Gheorghe Dincă. ”Vreau să-l linșez. Să sufere cum a suferit și copilul meu”Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI, el a renunțat să mai insiste, dar schimbarea atitudinii lui și comportamentul lui, ne-au convins că Dumnezeu s-a atins de el, fapt care a produs nașterea din nou!Împreuna cu un grup de 14 frați (slujitori și cântăreț) ne-am deplasat împreună în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranță, unde Dumnezeu a primit încă 8 persoane în Împărăția Cerurilor! A fost un timp de vis, ceva unic, înălțător, binecuvântat, greu de descris

„, a transmis omul de afaceri Mike Olari, cel care l-a acceptat pe Gheorghe Dincă în asociație penticostală pe care o conduce.

Citeste si Gheorghe Dincă, scrisoare pentru familia Luizei: „Trăiește, eu mă rog mereu să apară”