O femeie din Baia Mare a trecut prin momente de groază. Soţul ei a bătut-o fără milă, apoi a trecut intenţionat cu maşina peste picioarele ei!

O femeie din Baia Mare a trecut prin coşmarul vieţii ei, după ce soţul ei a bătut-o fără milă, iar mai apoi a trecut cu autoturismul prorpiu, intenţionat, peste picioarele victimei.

28 ian. 2021, 09:06
O femeie din Baia Mare a trecut prin momente de groază. Soţul ei a bătut-o fără milă, apoi a trecut intenţionat cu maşina peste picioarele ei!

O femeie din Baia Mare a trecut prin momente de groază. Omul nu era la prima acţiune de acest fel. Acesta îi aplica frecvent tratamente violente soţiei lui. În luna noiembrie, acesta a bătut-o pe femeia cu care locuia, aplicându-i mai multe lovituri în zona pieptului.

O femeie din Baia Mare a trecut prin momente de groază. Ce a putut să îi facă bărbatul căruia i-a jurat iubire pentru toată viaţa

Două luni mai târziu, acesta a trecut intenționat cu roțile autoturismului marca Skoda peste picioarele în timp ce se afla în garajul locuinței comune.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 26.01.2021, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului K.C. pentru săvârşirea infracţiunilor de violență în familie (două fapte), prevăzute de art. 199 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 193 alin. 1 Cod penal și de art. 199 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 194 alin. 1 lit. b Cod penal, fapte comise în concurs.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul K.C., la data de 04 noiembrie 2020, în timp ce se afla în locuința comună situată în municipiul Baia Mare a exercitat acte de violență asupra soției sale, persoana vătămată K.O., lovind-o în zona pieptului.

Comportamentul agresiv al inculpatului față de soția sa a continuat, acesta, în cursul nopții de 11 ianuarie 2021, în timp ce se afla în garajul locuinței comune a trecut intenționat cu roțile autoturismului marca Skoda peste picioarele persoanei vătămată K.O., soția sa, care se afla în fața autoturismului, cauzându-i leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 95-100 de zile de îngrijiri medicale.

La data de 27 ianuarie 2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureș.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, se arată într-un comunicat al autorităţilor, remis actualmm.ro.

Citeşte şi: Andreea Mantea, acuzată de violenţă! Prima reacţie a vedetei tv: „Sunt extrem de dezamăgită” VIDEO