O femeie din Bârlad A MURIT după ce a născut prematur ACASĂ. Fătul a fost găsit într-o găleată

O femeie în vârstă de 35 de ani din Bârlad a murit, joi, după ce a născut prematur în propria locuinţă. Fătul, adus pe lume la şapte luni, a fost găsit de asemenea fără suflare, aruncat într-o găleată. Cei doi au fost găsiţi de fiica cea mai mare a femeii, în vârstă de 16 ani.

RomaniaTV.net
01 aug. 2013, 15:49
O femeie din Bârlad A MURIT după ce a născut prematur ACASĂ. Fătul a fost găsit într-o găleată

Femeia de 35 de ani a fost găsită zăcând într-o baltă de sânge pe un pat din locuinţa sa. Fata cea mare a tinerei, în vârstă de 16 ani, a alertat rudele şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe la numărul de urgenţă 112. Medicii sosiţi la faţa locului au transportat-o pe femeie la spital şi au încercat să o resusciteze, însă manevrele au eşuat.

Spitalul de Urgenţă Bârlad a sesizat poliţia, care a declanşat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care au murit atât femeia. Ajunşi la locuinţa femeii, poliţiştii au descoperit în camera în care a fost găsită femeia şi cadavrul unui nou-născut, aflat într-o găleată.

Anchetatorii au dispus efectuarea de necropsii pe cele două cadavre.

Potrivit rudelor femeii, care mai avea patru copii, cu vârste cuprinse între cinci şi 16 ani, aceasta era însărcinată în şapte luni şi în ultimele zile nu se simţise prea bine, astfel că poate fi vorba despre o naştere prematură.