O femeie din Botoşani a sunat la 112. Motivul pentru care i-a lăsat cu gura cascată pe angajaţi

O femeie din Botoşani a sunat la 112 şi i-a lăsat cu gura căscată pe angajaţi, după ce a anunţat că fiul ei e vegetarian și a cerut de urgență sprijinul medicilor. Dispecerul a trimis oambulanță care a constatat că nu era vorba de nicio urgență sau problemă.

21 iul. 2021, 14:13
O femeie din Botoşani a sunat la 112. Motivul pentru care i-a lăsat cu gura cascată pe angajaţi
O femeie din Botoşani a sunat la 112

O femeie din Botoşani a sunat la 112. Motivul pentru care a decis să ceară ajutor a devenit viral pe Internet. Totul a plecat de la faptul că fiul ei nu vrea să mănânce carne.

Citeşte şi: Clipe de panică la Botoșani! Autocar plin cu copii a luat foc! VIDEO

O femeie din Botoşani a sunat la 112

Minorul era calm şi ne explica şi nouă şi mamei că nu are nimic, doar că nu doreşte să mănânce carne. Ne-a spus că este vegetarian, nu îi place carnea. A spus că este primul pe clasă la învăţătură, nu bea, nu fumează, dar nu îi place carnea şi nu înţelege de ce ar trebui să meargă cu noi la spital, pentru că nu se simţea rău”, a spus un ambulanţier din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, anunță Europa FM, citat de Stiripesurse.

Drept urmare, autoritățile au vrut să o amendeze pe femeie pe pentru că a apelat fără motiv 112. Dar a scăpat cu un avertisment, după ce băiatul i-a rugat pe poliţişti să nu o amendeze pe mama sa.

Un tânăr din Botoşani a înjunghiat un poliţist, într-o parcare

Un tânăr din Botoşani a înjunghiat un poliţist. Luni, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele tânărului de 24 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, anunţă IPJ.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în noaptea de 18 spre 19 iulie, în timp ce se afla în parcarea din proximitatea unui local public, din municipiul Botoşani, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi înţepat cu un obiect tăietor-înţepător pe un tânăr de 34 de ani, din aceeaşi localitate, în zona omoplatului, provocându-i acestuia leziuni fizice”, precizează sursa citată.