O femeie din Cluj a fost reclamată de vecini pentru că face duș la ore nepotrivite: „Eu mă spăl în casa mea când am nevoie!”

O femeie din comuna Florești, județul Cluj, afirmă că i s-a cerut să nu mai facă duș la anumite ore, deoarece face prea mult zgomot.

05 mai 2023, 23:26
O femeie din Cluj a fost reclamată de vecini pentru că face duș la ore nepotrivite: „Eu mă spăl în casa mea când am nevoie!”
O femeie din Cluj a fost reclamată de o vecină pentru că face duș la anumite ore

Katalin Nagy, o femeie din județul Cluj, a primit o reclamație din partea unei vecine deranjată de faptul că aceasta se spală la anumite ore, potrivit adevarul.ro.

„Dragi vecini şi consăteni! Ieri am fost rugată insistent de o vecină să nu mă spăl în timpul orelor de linişte, că ea trebuie să doarmă până la ora opt. Azi dimineața mi-am dat seama cine se spală în zori: cineva care are serviciu, şi se respectă spălându-se! Cineva care a transpirat noaptea şi vrea să se igienizeze! Noaptea se spală cel care vine târziu de la lucru.(bine face!)”, a scris aceasta pe Facebook.

Citește și: Proprietarul unui apartament din Cluj, disperat că nu găseşte cumpărător. Val de replici acide ale internauţilor: „La câte minute de metrou?”/”Soluția e să crești prețul”

Aceasta nu s-a putut abține și i-a răspuns vecinei sale pe rețelele sociale, îndemnându-i și pe ceilalți locatari să ignore astfel de pretenții.

Citește și: „Mâncarea săracului” pe care nu oricine și-o permite. Cât costă o felie de pâine cu untură de porc, într-un restaurant din Cluj

„Eu mă spăl în casa mea când am nevoie! (nu doar când mă duc la medic!) Vă îndemn stimați vecini: SPĂLAȚI-VĂ! Spălați-vă când simțiți nevoia, spălați-vă când aveți apă, spălați-vă pentru voi, nu vă abțineți pentru alții! Doar spălați-vă! Cine nu are de lucru, uşor se vaită că nu poate dormi noaptea! Nu trebuie să ne pierdem demnitatea umană pentru o vecină care nu are somn!”, a mai scris Katalin Nagy.

Postarea femeii din Cluj a strâns zeci de aprecieri și comentarii.