O femeie din Constanţa a fost vrăjită şi lăsată fără bijuterii în plină stradă

O femeie din Constanţa susţine că a fost vrăjită şi prădată de bijuterii în plină stradă. La scurt timp după ce i-a dat indicaţii unei femei cum să ajungă la spital, ea şi-a dat seama că nu mai are cerceii, inelele, nici măcar verigheta. Le-a spus poliţiştilor că nu îşi aminteşte să le fi dat jos, dar a găsit în geantă un şerveţel cu alte bijuterii dintr-un metal galben.

14 feb. 2016, 08:11
O femeie din Constanţa a fost vrăjită şi lăsată fără bijuterii în plină stradă

Femeia susţine că totul s-a petrecut pe o stradă intens circulată din Constanţa. Aceasta, le-a spus poliţiştilor că în timp ce se îndrepta spre un salon din oraş, a fost oprită de o şoferiţă de aproximativ 45 de ani care a întrebat-o cum ajunge la spital. După ce i-a oferit informaţiile cerute, femeia spune că şi-a continuat drumul.

Când a ajuns la salon, aceasta spune că a constatat cu stupoare că nu mai are lănţisorul de aur, cerceii, inelele şi verigheta. Mai mult, aceasta povesteşte că a găsit in geantă, într-un şerveţel mai multe bijuterii dintr-un metal galben, fără valoare.

Poliţiştii spun însă, că femeia a căzut victima unei înşelătorii clasice. Vrăjitoarele i-ar fi cerut bijuteriile pentru a le descânta şi pentru a o scăpa de farmece.

Citeşte şi O tonă de carne expirată a fost găsită într-un magazin din Constanţa