O femeie din Galaţi a fost omorâtă pe trotuar de o maşină VIDEO

O femeie a fost omorâtă de o maşină pe trotuar. Accidentul s-a produs, joi dimineaţă, în Galaţi. Maşina a ajuns pe trotuar, după ce a fost lovită de un alt autoturism.

RomaniaTV.net
18 apr. 2013, 06:23

O femeie de 53 de ani care aştepta la semafor, pe un scuar, pentru a traversa o stradă pe trecerea de pietoni şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de o maşină proiectată pe scuar de alt autovehicul al cărui şofer nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, potrivit Mediafax.

„Şoferul unei autoturism care circula pe strada Brăilei din Galaţi, în zona Palatului de Justiţie, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu alt autoturism, aflat în apropierea semaforului din intersecţia cu Bulevardul George Coşbuc. Autoturismul acroşat a fost proiectat pe scuar, lovind o femeie care aştepta să traverseze pe trecerea de pietoni. Persoana lovită a decedat pe loc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, Aurelian Ropotan.

Acesta a mai spus că în urma testării celor doi şoferi implicaţi în accident s-a constatat că niciunul nu consumase alcool, în acest caz fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.


loading...
Partenerii noștri