O femeie din Hunedoara a căzut de două ori în plasa ÎNŞELĂTORIILOR PRIN TELEFON

O femeie din Hunedoara a căzut de două ori în plasa tâlharilor care au anunţat-o prin telefon că a câştigat marele premiu la două concursuri.

RomaniaTV.net
02 feb. 2014, 10:01
O femeie din Hunedoara a căzut de două ori în plasa ÎNŞELĂTORIILOR PRIN TELEFON

Escrocii nu au limite, când vine vorba să câştige bani mulţi şi dau de persoane credule. Este şi cazul unei femei din Hunedoara care a fost păcălită prin telefon de două ori, de escroci care au anunţat-o că a câştigat marele premiu la 2 concursuri, dar ca să ridice aşa-zisele „mari câştiguri”, a fost pusă să trimită zeci de mii de lei într-un cont bancar, potrivit România TV.

Femeia de 60 de ani , din Hunedoara, a rămas fără economiile strânse timp de doi ani, după ce a căzut în plasa unor indivizi. Au sunat-o, iar unul dintre ei i-şa spus că este reprezentantul unei firme de telefonie şi că ea ar fi câştigat un premiu de 10.000 de euro. Pentru a ridica premiul, femeia a mers la bancă, unde a făcut un transfer 8.800 de lei.

Un alt individ a sunat-o şi i-a spus că este diretorul unei companii de jocuri de noroc. I-a oferit un premiu- o maşină de teren, în valoare de 16.000 de euro. Şi de această dată, femeia a depus la bancă 16.100 de lei, în contul indicat de escroc.

Când a văzut că nu mai primeşte premiile, femeia a mers la poliţie şi a spus ce i s-a întâmplat. Poliţia îi caută acum pe cei doi necunoscuţi.