O femeie din Iași a încercat să jefuiască o sucursală Alpha Bank, înarmată cu o foarfecă

Femeia a intrat în sediul unei bănci din Iași, a scos o foarfecă și a cerut bani angajaților, însă planul ei nu a reușit.

09 dec. 2022, 15:49
O femeie din Iași a încercat să jefuiască o sucursală Alpha Bank, înarmată cu o foarfecă
Jaf la o unitate bancară din Iași

Vineri, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției nr. 2 de Poliție din Iași au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza municipiului, a scos o foarfecă și le-a cerut angajaților bani. Femeia nu a primit nimic și a fost dată afară imediat din incinta unității bancare de angajați.

„La data de 09 decembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției nr. 2 Poliție au fost sesizați despre faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza mun. Iași, a scos un foarfece și a solicitat bani. Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unității bancare de angajați. În urma incidentului nu au rezultat victime omenești. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări în vederea identificării persoanei și luării măsurilor legale care se impun”,  au transmis reprezentanții Poliției Iași.

Citește și: Boicot la toate nivelurile. O asociaţie de proprietari din Iaşi cere închiderea Raiffeisen Bank şi Mega Image de la parterul blocului din cauza Schengen

Polițiști în civil și jandarmi au căutat-o pe presupusa suspectă, iar criminaliștii au prelevat probe pentru a o identifica pe aceasta.

Ulterior, femeia bănuită de comiterea faptei a fost descoperită de oamenii legii de la Secția nr.1 de Poliție și a fost condusă la audieri. Aceasta  are în jur de 50 de ani și a fost prinsă în cartierul Canta. Foarfeca folosită se afla în poșeta ei.

„În cursul zilei de 9 decembrie, în jurul orei 12.01, o persoană a intrat în sediul Agenţiei Păcurari Iaşi, cu intenţia de a sustrage o sumă de bani. Personalul şi echipa de intervenţie a băncii au reacţionat cu promptitudine şi au împiedicat sustragerea banilor. Nicio persoană nu a fost rănită, clienţii aflaţi în agenţie la ora evenimentului nu au fost implicaţi şi nici afectaţi. Alpha Bank România a cooperat cu Poliţia şi acordă în continuare întregul suport autorităţilor care se ocupă de investigarea cazului”, au precizat oficialii Alpha Bank România.

Citește și: „Jaful secolului” la Poșta Română! Un angajat al instituției a furat un sac cu aproximativ 60 de mii de euro