O femeie din Iaşi a murit după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc

O femeie din Iaşi a murit, vineri după-amiază, după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiu, iar poliţiştii iau în calcul varianta unei sinucideri. Acesta este al treilea caz de acest fel înregistrat în ultimele zile la Iaşi.

RomaniaTV.net
22 feb. 2013, 17:08
O femeie din Iaşi a murit după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc

Femeia, în vârstă de 70 de ani, a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc situat pe bulevardul Chimiei din municipiul Iaşi, în timp ce se afla în vizită la fiul ei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, medicii încercând să o resusciteze pe femeie, însă fără succes.

Poliţiştii iau în calcul varianta unei sinucideri, dar nu exclud nici ca femeia să fi căzut accidental de la etaj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjiac, în acest caz a fost deschis dosar penal de moarte suspectă, dispunându-se, totodată, efectuarea necropsiei de către medicii legişti.

Este al treilea caz de acest fel, înregistrat în ultimele zile la Iaşi. Joi, o femeie de 45 de ani s-a aruncat de la etajul al şaptelea al unui bloc din cartierul ieşean Nicolina, murind pe loc. Potrivit vecinilor, femeia era grav bolnavă şi ameninţase în repetate rânduri că îşi va pune capăt zilelor.

În urmă cu două zile, o asistentă medicală în vârstă de 59 de ani din Iaşi s-a aruncat de la etajul al zecelea al unui bloc turn din municipiu, murind pe loc, rudele femeii susţinând că aceasta era afectată în ultima vreme, întrucât urma să iasă la pensie. Femeia lucra la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iaşi, iar cu o zi înainte de a se arunca de la etaj fusese la serviciu.