O femeie din Iaşi a vrut să se sinucidă, plonjând cu maşina în lac. Avea o alcoolemie mare

O femeie din Iaşi a vrut să se sinucidă, plonjând cu maşina în lacul Ciric. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la detașamentului 2 ISU Pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” Iaşi, din Calea Chişinăului.

26 iun. 2021, 16:26
O femeie din Iaşi a vrut să se sinucidă, plonjând cu maşina în lac. Avea o alcoolemie mare
O femeie din Iaşi a vrut să se sinucidă

O femeie din Iaşi a vrut să se sinucidă. Un echipaj al poliţiei a reuşit să o scoată din autoturism la timp, şi astfel nu s-a produs o tragedie.

Citeşte şi: Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi. Monica Cioată şi iubitul ei s-au certat rau în seara tragediei. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

O femeie din Iaşi a vrut să se sinucidă

Imediat după ce a fost salvată, femeia a declarat că a vrut să îşi pună capăt zilelor. Poliţistul a fost ajutat de un martor care se afla la o terasă din zonă. Femeia avea o alcoolemie de 1.09 in alcooltest.

În urmă cu aproximativ o oră, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un auto a părăsit partea carosabilă și a căzut în lacul Ciric.

Echipajul rutier ajuns la faţa locului, a testat conducătoarea auto (care a fost scoasă din apa de un polițist local), rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale. Polițiștii continuă cercetările”, se arată in comunicatul poliţiei, potrivit Bzi.ro.

Polițiștii locali care efectuau serviciul de asigurare a ordinii și siguranței publice in zona Lacului Ciric au salvat…

Posted by Poliția Locală Iași on Saturday, June 26, 2021

Tânăra se numeşte Cristina Cezara Moraru şi este artist plastic

Potrivit Ziarul de Iasi, tânăra este Cristina Cezara Moraru, un artist plastic cunoscut, ale căror lucrari au fost expuse în numeroase expoziţii personale sau de grup.

Ca tanar artist, daca vrei sa pleci cu ideea ca vrei sa traiesti din arta, trebuie sa calci pe cioburi descult. E foarte dificil. Cel putin in Iasi„, declara, în urmă cu doi ani, Cristina.

Spunea atunci că a moştenit talentul artistic de la tatăl sau, care e poliţist, dar căruia îi plăcea foarte mult să picteze. Femeia are şi o pasiune pentru litere si literatură, pe care a moştenit-o pe linie maternă.

Cristina Cezara Moraru ar fi suferit recent o depresie în urma divorţului de soţul său, care e chirurg plastician.