O femeie din Iași și-a dat soțul gelos în judecată pentru a-l obliga să se mute în altă cameră

O femeie din Iași și-a dat soțul gelos în judecată pentru că nu mai voia să doarmă în acelaşi pat cu el. Cu toate acestea, femeia nu l-a vrut plecat din casă, ci doar mutat în altă cameră.

02 feb. 2021, 16:23
O femeie din Iași și-a dat soțul gelos în judecată pentru a-l obliga să se mute în altă cameră
O femeie din Iaşi şi-a dat soțul în judecată pentru a-l obliga să se mute în altă cameră. FOTO: Pixabay

Şi-a dat soțul în judecată pentru a-l obliga să se mute în altă cameră. Bărbatul din Pârcovaci plecase la sfârşitul anului trecut la muncă în Marea Britanie, dar s-a întors după doar trei săptămâni. La sosire, bărbatul a avut impresia că soţia nu-l întâmpină cum se cuvine, astfel că a făcut o criză de gelozie. Prin urmare, şi-a obligat soţia să meargă la biserică pentru a jura că nu l-a înşelat în cele trei săptămâni în care a fost plecat.

Pentru că i-a fost pusă cinstea la îndoială, femeia s-a gândit să se răzbune. Aşa că l-a dat în judecată invocând motivul că acesta ar fi spus că dă foc la casă și ar fi amenințat-o cu moartea. În plus, femeia a cerut și un ordin de protecție împotriva lui, scrie Ziarul de Iaşi

În fața instanței, însă, femeia s-a contrazis în declarații. Aceasta nu dorea evacuarea, ci doar să rămână în „partea veche” a casei. Asta pentru femeia dorea să nu mai împarta acelaşi pat.

Şi-a dat soțul în judecată pentru a-l obliga să se mute în altă cameră, dar cererea i-a fost respinsă

Judecătorii au constatat, însă, că niciuna dintre acuzațiile femeii nu se confirmă, soțul nefiind violent nici măcar verbal cu ea. Pe de altă parte, un ordin de restricție ar fi fost cu totul inutil din moment ce soții ar fi continuat să trăiască în continuare sub același acoperiș. Pe cale de consecință, Judecătoria Hârlău a respins în totalitate cererea femeii.

Citeste si Preotul Dan Damaschin, binefăcătorul sărmanilor: „Copiii nu ştiu de vaccinuri. Ştiu de foame şi de frig”

Tânăr din Alba, bătut cu lopata şi umilit, din gelozie

Gelozia duce, nu de puţine ori, şi la agresivitate. Este cazul unui tânăr din Alba, care a fost agresat de un bărbat a cărui fostă prietenă avea acum o relaţie cu victima.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, la data de 27 ianaurie 2021, în jurul orei 17:50, în timp ce se afla pe o stradă din sat, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul (C.R.M.) a agresat o altă persoană de sex masculin care se întâlnea cu fosta sa prietenă.

Bărbatul a fost lovit fără milă cu o bâtă şi cu o lopată în zona capului, a braţului stâng şi a corpului, precum şi cu pumnii în zona feţei şi a capului o altă persoană de sex masculin. În urma agresiunilor a suferit multiple leziuni, respectiv contuzii, excoriaţii şi fractura osului antebraţului stâng, leziuni care necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale. Anterior exercitării agresiunilor asupra persoanei vătămate, inculpatul s-a înarmat cu o furcă şi a înţepat trei dintre cele patru roţi ale autoturismului acesteia, scrie adevarul.ro.